Konu Başlıkları: “”içimizdeki putlar””
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2011, 02:02   Mesaj No:3

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Cinsiyet:
Memleket:istanbul
Yaş:53
Mesaj: 871
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: “”içimizdeki putlar””

Son söz:
İblis vesvese vermek ve ademoğulları arasında dalaleti yaymak hususunda and içmiştir.Bu yüzden müminlerin durmadan hakkı yayması gevşememesi ve davasından tavizler vermemesi gerekir.

Mümin şeytanın hilelerini bilecek,Allah’ın emirlerine sımsıkı sarılarak,iblis ve yandaşlarını bir kez daha rezil rüsvay edecektir.Çünki müminlerin şeytanı ki yukarıda da belirtmiştim,kafirlerin şeytanı gibi güçlü değildir,mümine karşı kurduğu tuzaklar tıbkı serap gibidir zayıftır.Kafirlerin şeytanı ise onların azgınlıkları sebebiyle inatçı ve şiddetlidir.

Özellikle arap ülkelerinin yaşamış oldukları zillet ve her tarafı işgal edilmiş o mukades topraklar,tüm bunların yegane sebebi,Allah’ı gerçek manada unutmuş olmaları,halis bir niyetle Allah’ı anmamaları ve kullar tarafından vaz edilmiş kanunlarda adalet ummaları,ve bu kanunlardan medet beklemeleridir.Bu kanunların çercevesini belirlediği ölçüler içerisinde partiler kurarak,adeta tağutların birer savunucuları haline gelmek suretiyle güya Adalet,Şeref,İzzet,haysiyet dağıtacaklarını haykırırlar.

Peşlerinden milyonlarca insanları cehenneme sürükleyen, bu kulaklarına şeytanın bevl ettği

iblisin yandaşları,Filistinde,Lübnanda,Irakta,Pakistanda,d aha bir çok ülkede partiler kurarak bir avuç yahudinin kuklası haline gelmişlerdir.İzzet, Şeref,Haysiyet, Adalet,dağıtacaklarını haykıran bu zavallı beyinler

Kurdukları partilerle güya düşmanı kendi silahları ile vurmayı şeytan onlara allayarak pullayarak verdiği kılıftan başka birşey değildir.Mademki bu partilerinize milyonlarca oy akmakta o halde neden hala esaret ve zillet altındasınız hiç düşündünüzmü?
Kulaklarına şeytanın bevl ettiği ademoğulları artık düşünemez,artık göremez,artık akıl edemez hale gelmiştir.Zilleti Şeref, Esareti Onur, Reziliği “erkek erkeğe” olan evliliği de haysiyet olarak benimsemektedirler.


Sayıca çoğalmış kalabalık yığınlar olabilirsiniz ama peygamber efendimizin buyurduğu gibi

“”Selin sürüklediği çer çöp gibidirler.Allah’ı zikr edip nefislerindekini değişmedikçe Allah insanlar üzerindeki zilllet ve acziyetlerini gidermeyecektir.””
“”Bir kavim kendi nefislerindekini değiştirmedikçe.Allah o toplumun halini değiştirmez.”” Rad suresi/11

“Allahın selamı müminlerin üzerine”
“Selamun aleykum herkese olsun”

Kamer34
Alıntı ile Cevapla