Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Nisan 2011, 04:03   Mesaj No:63

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Cinsiyet:
Memleket:istanbul
Yaş:53
Mesaj: 871
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Dört Mezhepten Birine Uymak Şart Mıdır?

İklimya bacım Allah’ın izni ile bu konu benim için kapanmıştır. Sizden tek ricam şu ne olur Allah için konuları önyargısız okuyalım. Verilmek istenen mesajı iyice anlayalım.

Eğer bizler bir düşünceyi red edeceksek önce o düşüncenin delillerine bir bakalım sonra kuran ve sünnet doğrultusunda o konuyu bir araştıralım. Ondan sonra aklımızı doğruya isabet etmek için kullanalım Allah’ın bizden istediği bu.


Bakın şuna emin olun ben Allah'ın izni ile din adına bilerek asla yalan konuşmam birilerini saptırmaktanda rabbime sığınırım bunun karşılığında ahirette çok büyük bir azap vardır.


Sizin yazınıza gelince ben Muhsin hocayla görüştüm ve ozaman kaydettimiştim Muhsin hocayla görüştükten sonra Allah'a yemin ederimki konuyu kapattım o anki sinirimi attım ve kaydettiğim yazıyı sildim.


Sizin ordaki cümleniz "siz körmüsünüz yada gözleriniz körmüdür" şeklinde idi buda hakarettir yani. Buna delilim “dört mezhepeten birine uymak şartmıdır” başlıklı yazımın içerisindeki size verdiğim cevaptadır.


Neyse hakkınızı helal edin rabbim bizleri doğru yola iletsin inşallah. Siz yazıyı okuduktuna sonra inşallah haberin verin ordaki yazıyı sileceğim.
__________________
Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli.
Alıntı ile Cevapla