Konu Başlıkları: Lanet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Mayıs 2011, 19:55   Mesaj No:10

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Cinsiyet:
Memleket:istanbul
Yaş:53
Mesaj: 871
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Lanet

GÜZEL KARDEŞİM tabiki hadleri islam devleti uygular bunun aksini söylemdim. Sadece islam dininin bu konuyla ilgili hukukunu hatırlattım. Şunu karıştırmamak lazım tevbe tmek ayrı birşey yapılan suçun cezasını çekmek ayrı birşey olay.

Eğer kişi tevbe edip kafirlikten müslümanlaığa adım atmış ise bu kişinin geçmiş tüm günahları af olunur. Bizim anlatmak istediğimiz mevzu kişinin msülüman olduktan sonraki hali. Yani bir anlık nefsine yenilerek işlemiş olduğu haramlar ve günahlardır. Bunlarda insanın hayatında kuşatıcılık arz etmez.

Yani dini ibadetler daimi günahlar anlıktır. Daimi değildir günahlar daimi olduğunda sahibini dinden çıkarır. Gerekli delilleri siz zaten vermişsiniz. Günümüzde insanlar namaz oruç zekat gibi ibadetleri yerine getirmedikleri gibi haramlarıda her akşam rakı içmek zina etmek haram olan yiyecekler ve içecekler ile hemhal olmuş insanlar sırf “lailaheillallah” deikleri için msülüman kabul edilirler.

Bu koskoca bir yalan ve aldatmacıdır.
Bu lakayıtlıktır.
Bu haramzadeliktir
Bu allah ve rasulunu kaale almamaktır.

Bugün kadıköye gittim bayanların haline bir bakta gör etlerini hayvan leşleri gibi sergilemktedirler. Fakat diyenete göre yada bizim bazı ilmi olan arkadaşlarımıza göre kişi türkiyede yaşıyorsa kimliğinde islam yazıyorsa o müslümandır. Gitsinler hem kendilerini hemde cahilleri kandırsınlar. Bizim böyle anlayışlara karnımız tok ” elhemdullilah”
__________________
Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli.
Alıntı ile Cevapla