Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Temmuz 2011, 22:08   Mesaj No:2

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Cinsiyet:
Memleket:istanbul
Yaş:53
Mesaj: 871
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Ramazanı Eğlence Kılmak

İRFAN hocam ememğine sağlık ramazan ayının ehimiyetini ve önemini çok güzel özetlemişsiniz.


Günümüzdeki din anlayışının hangi tarafına el atarsak atalım muhakakki bir bozukluk bir çarpıklık görmemek içten bile değil.

İnsan bazen derin derin düşündüğünde şaşırıyor. Bu müsteşrikler bu kadarmı dinimizin aslı kaynakları arasına bidat hurafe bozukluk sokmuşlardır diye hayıflanmamak mümkün değil.


Demekki şeytan ve askerleri çok iyi çalışmış bizleri mağlup etmeyi başarmışlardır. Nerde islam olmayan bir unsur varsa şeytan orayı bizlere süslü göstermiş ve boynumuza halkasını takmıştır bizleri istediği gibi peşinden sürüklemektedir.


Bazı insanlar bana şunu söylüyorlar neden karşı çıkıyorsunuz ramazan ayında şenlikler programlar sözde ilahiler ki çoğunun sözleri şirk dolu ezgiler düzenlemek insanların islama karşı kalplerini yumuşatır.


Bende İrfan hocamın dediğini diyorumki sizler ramazan ayının asıl alınması gereken ruhu öldürüyorsunuz dininizi oyun eğlence haline getiriyorsunuz. Bu sözümde sakın şu anlaşılmasın insanlar eğlenmesin şarkı türkü söylemesin demiyorum.


Elbetteki bizler robot değiliz şarkıda söyleceğiz türküde hatta düğünlerimizde halayda çekeceğiz bunlara islamın birşey dediği yok ölçüyü aşmadaığımız müddetçe.


Ben din adı altında yapılan bu uydurma işlere çok kızıyorum ve bu tür etkinlikleri düzenleyenlere ve katılım sağlayanları şiddetle kınıyorum.


Halkları bilinçsiz hale getirip sonra hiç olmazsa yılda bir kerede olsa diyerek islamı yılın belirli bir zamanına haps edenlerede ve bunu bilinçli yapanlarada lanet ediyorum.
__________________
Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli.
Alıntı ile Cevapla