Konu Başlıkları: Şeriat imanımızdır..
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ağustos 2011, 18:40   Mesaj No:3

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Şeriat imanımızdır..

Günümüzde bazı insanlar kendi hatalarında çok ısrar ediyorlar. Tevbe etmesini bilmiyorlar. Günahlarında ısrarcı olmak Allah'ın yolundan çıkmak anlamına gelir. Bu sebeple Kur'an okuyan iman iddiasında bulunan herkes Allah'ın ayetlerine karşı sadece işittik ve itaat ettik demek mecburiyetindirler.
kamer34 ten alıntı..

Bu gün insanlar bunu niye yapıyora peygamberinde pıratiği olan kuranda cevap bulalım inşaallah..

ALİİMRAN SÜRESİ...
23- Kendilerine kitaptan bir pay verilenleri görmedin mi? Aralarında Allah'ın kitabı hükmetsin diye çağrılıyorlar da, onlardan bir bölümü yüz çeviriyor. Onlar, işte böyle arka dönenlerdir.

24- Bu, onların: "Ateş bize sayılı günler dışında kesinlikle dokunmayacak" demelerindendir. Onların bu iftiraları, dinleri konusunda kendilerini yanılgıya düşürmüştür.

Kısacası insanlar bu gün yaptıkları günehlerdan dolayı biraz yandıktan sonra ÇIKACAKlaraına inanıyorlarda ondan tabiki bu iddadan ve zandan başka bi şey değildir..

Bakara süresi..
80- Dediler ki: "Sayılı günlerin dışında, ateş asla bize değmeyecektir." De ki: "Allah Katından bir ahid mi aldınız? -ki Allah asla ahdinden dönmez- Yoksa Allah'a karşı bilmediğiniz bir şeyi mi söylüyorsunuz?
"
81- Hayır; kim bir kötülük [GÜNAH] işler de günahı kendisini kuşatırsa, (artık) onlar, ateşin halkıdırlar, orada süresiz kalacaklardır.


İşte kuran bu tür asılsız iddaları peygambere mal etseler bile yerle bir ediyor ve diyorki YANINIZDA BAŞKA Bİ KİTAP MI VARDA VARSA GETİRİN DİYOR BU ASILSIZ İDDADA OLANLARA KARŞI...
Alıntı ile Cevapla