Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Aralık 2011, 12:54   Mesaj No:4

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Zalim Devlete .!

Zulme alışkın ve hertürlü zulmu kabullenen ve sinen yurdum insanı,ve tamda bu kabullenmeye dair açıklama geldi Allahın hükmüyle hükmetmeyen HÜKÜMET KANADINDAN,Bu bir oparasyon kazasıdır.Nasıl olsa biliyorlar katliamlarına KAZA deyince meşru olacak ya kendi koydukları hükümlerce..


Ha bide bunların kaçakçı olduğu söyleniyor sanki bilinmiyorda,yav yapmayın etmeyin halkının kaçakçılığından sıkılan bi yönetimseniz halkınıza iş istihdamı yapın onlarda kaçakçı olmasın.
Kendi çocuklarınıza nasıl istihdamlar sağlıyorsanız halkında çocuklarına sağlayın sonra kaçakçılık yapam veya gayrimeşru iş yapanları kınayın..

Allah bu kendini Allahın hükmüne ortak koşan sistemleri bi inkılapla devirecektir sünnetullahı gereği ,sadece bu yaptıkları zulumde azgınlıklarıyla azsınlar diye bi ecel[süre] vermiştir.


Birde bu mustazaf halkta kendine gelsin ve müstekbirlere karşı kendini kullandırmasın artık.Ellerine sihirden asalar alıp,musa yı elbiseler giyen fravunlarıda artık görsünler ve bilsinlerki her asalı ve musalı kisvelerde olanlar MUSA PEYGAMBER DEĞİLDİR..

Ve kendi ideolojisine halkın çocuklarını kurban ettiren bu laik demokratik sistem ile pkk yi artık halk bilsinki her iki gurupta insan öldürerek çözüm arayışı içerisinde ve halk her iki tarafıda şu samimiyete çağırsın artık,pkk taşaronu olanlar ve çocukları,siz ve laik demokratlar ve çocukları karşılıklı siz ölün ve öldürün,kendi batıl ideolojileriniz için,
bırakın artık bu gelenekçide olsa ALLAHI SEVEN ve ALLAHIN DİNİNİ BİLMESELERDE ONUN İÇİN ÖLMEYİ en üstün fazilet bilen mustazafları...

Yeter artık bu musatazafları BATIL İDEOLOJİNİZE KURBAN ETTİĞİNİZ..ALLAHIN LANETİ KENDİ HÜKMÜYLE HÜKMETMEYEN ZALİMLERİN ÜZERİNE OLSUN,Yardımıda mustazafların üzerine ...
Alıntı ile Cevapla