Konu Başlıkları: "Seyyid Kutub kimidir...?"
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2012, 12:57   Mesaj No:5

mahsun

Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:mahsun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13707
Üyelik T.: 12 Nisan 2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 127
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: "Seyyid Kutub kimidir...?"

Kamer abi yazınız güzel fakat şu var yazar hanımın dediğine katılıyorum burda sen müşriksin o kafır bu münafık diye kişilere direk sanalda itham olmaz ynlaış olur. Ama yine bacımızın dediği gibi ayeti inkar ediyorsa yoruma sen ayeti inkar ediyorsun Allah ayetinde seni şöyle şöyle sınıflandırıyor ikazı edilebilir. Ama sizde gördüğünüz gibi farklı cemaat tarıkat düşüncenın yer aldığı bir yer burası. Yani kıran kırana benim düşüncemi kabul etmelisin dıye dayatmada olmaz.


Ben bacımın yazılarından çok memnunum ve duruşu bulunduğu yol tavrı çok güzel. Tabii kamer abi dediğiniz gibi bu kardeşimizin yolunu beğenmeyen düzeni bozulanlar doğal olarak saldıracak kolay mı o kadar emek edip ata dinini yaşatmaya bundan ün yapmaya öğrenci toplamaya sözde dini anlataıyor görünüp şirke davet edenler rahatsız olacak.

şimdi bu bacım acaba hangi şirk olan yazıya tşk atmıştır. Veya ayetleri göremeyen arkasına alıp kendi ata görüşü olan yazıya teşekkür atmıştır.
Bence bacımda sizde bizlerde yazılan yazılardan düşünce ve yaşamı anlıyoruz.
Dikkat ettiniz mi tevhidi yazıya gelenleri...

Aslında atılan her adım, açılan her paylaşım, insanların düşüncesini çizgisini duruşunu ve mücadelesini bizlere anlatıyor. Bunu görmek için bakarsak çok şey anlatıyor.

Dikkat ettiniz mi bir kardeşimiz okumak için ibadetimi aksatıyorum yazısını... bir uyemiz ilim almak ibadettir şeklınde açıklama yapmış. acaba bu nasıl bir akide?

ama bacımız açıkça yorumu yazmış. yanı insanlara sitede sınıfa ayırmaktansa bir ayet bir açıklama veya bacımız gibi bir resimle çok şey anlatırsınız. Aklı olan anlar. Hakkın karşısında batıl zaten duramaz kaçar ve oylede oluyor.


batıla doğru kıyafeti biçip örtmeyen bu yürekli kardeşimizden Allah razı olsun. Gerek sitemizde gerekse neşe hanımdan duyduğuma göre yaşantısında davasına sarılan ilime hevesli ve dökümanlı biri.


Biz insanları sadece yazılarımızla ayetlerle uyaralım. Bir ortamda yüzyüze yine ayetle sınıfı sorulursa denir veya sınıfına göre biz tavır koyarız.



Bu ortamda hakaret edene erdemlilik verilirken veya savunması yapılırken adalet ruhlarımıza işlememiş yalnışları görselerde örtmek için , haklı çıkarmak için uğraşanlar varken ve bayrak sallıyorlarsa sizce ne kadar ayet yolu tanınıyor?

atadini, tevhid ayet Allah için yazılıp herkes kendini yerini düşünsün..
Atadini üzerinde olanlarda çok ıyı biliyor yollarının sonunu vicdanları rahat değil..


Allah yar ve yardımcınız olsun. Bacım Allah samımıyetinizi artırsın, davanızda size güç versin, kör olanlar görmez hakkı üzülmeyin anlatın geçin.



kamer abi yazılarınız çok güzel sizde listemdeki hocalardansınız.




__________________
Yurdum insanına batıl hak gibi zulumde adelet miş gibi yutturulmuş

Alıntı ile Cevapla