Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2012, 15:54   Mesaj No:8

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1171
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart Cevap: Fetullah gülenin papaz okuluna 2 milyon dolar bağışı..

FECR hocamız haklı..
Esedaullah Hocam malesef burda iyi niyet ile kamufle edilemiyor,tahribat onarılamıyor,islama ihanet gizlenemiyor..paramı yahudiye,hristiyana ,misyonere verilmesi,aleyhimde kullanılması,filistinli çocuğa sıkılan kurşuna sarfedilmesi,bu kaynakla dinime medenice! saldırılmasına harcanmıştır.
Bu Adamın geçmişte,kendi geleceği adına,islam izzetini,şerefini çiğnetmesi,papaza hz demesi,el öpme merasimleri pek iyiniyetle,kurani gerçeklerle bağdaşmıyor..
Allahın düşmanları olan,kuran deyimiyle müşriklerle eşdeğer( uzeyr allahın oğlu,Allah yalnız bizim,mesih,teslils üçleme saftasatsı ) olan ehli kitaba,dost eli uzatılmasını red eden ayetleri görmemek için kör olmak lazım.

Müslümanları tabii ki severiz,ama müslümanları hançerleyen,şerefini çiğneten insanları bu kategoriye sokmak,islama ihanettir..

Sana para/sadaka/fıtra veriyorsam Allah içindir..benim yerime ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması içindir..hz.papayı ihya için değil!..

onların açıklaması safları kandırma,barajın patlamaması için yumuşatma,uyuyan koyunlara nini,uyanık müslümünalara siyaset tilkiliğidir.

efendim papa ile anlaştık,gerçek islamın savunulması için kürsü kurduk safsatasına bakın kuran ne diyor ;

bakara 105. Ne kitap ehlinden, ne de müşriklerden olan kafirler size Rabbinizden bir hayır indirilmesini ister. Allah ise rahmetini dilediğine bahşeder ve Allah çok büyük lütuf sahibidir .

ve bakın yahudi ve hristiyanlarla sevişmeyı,kaynaşmayı,hoşgörüyü,diyaloğu kuran nasıl yaklaşıyor ;

bakara 120. Sen onların milletlerine tabi olmadıkça yahudiler de hıristiyanlar da senden asla hoşnut olmazlar.

papa ile fethullah arasındaki diyaloğta,papa hz olmuşsa,fethullah muhterem kardeşim olmuşsa,ve bakara 120 mensuh olmamışsa bunun iyimserlik izahını yapmak her yiğidin harcı değildir.
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla