Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mayıs 2012, 15:50   Mesaj No:1

Muhsin Arslan

 Medineweb Yazarı
Muhsin Arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Muhsin Arslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1032
Üyelik T.: 23 Mart 2008
Arkadaşları:1
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Bitlis
Yaş:49
Mesaj: 90
Konular: 61
Beğenildi:67
Beğendi:0
Takdirleri:322
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Ey Müslüman Kadın! "La" mı ? "Yes" mi?/Muhsin Arslan

Ey Müslüman Kadın! "La" mı ? "Yes" mi?/Muhsin Arslan

Allah ve Resulune karşı sorumluluk anlamında,Kadın erkekle eşit olmakla birlikte,erkek bir adım önde sorumludur.

İslam düşüncesinin topluma yansıması için,aile içindeki kadının çizdiği profil çok önemlidir.Aile içinde "en başarılı bir erkek","en başarısız bir kadın" kadar başarılı değildir.Erkeğin gücü,otoritesi çocuğun eğitimindeki başarıda "kadının şefkati" yanında cılız kalır.

İslam Nuru ile doğmadan önce,alınıp satılan,ruhu varmı yokmu tartışılan, insanmıdır,değilmidir vicdansız kafalara konu olan kadın,hızlı ve başarılı,asil konuma getirilmiştir.

İslama giren kadın bu nimeti mükemmel bir şekilde kullanmayı başarmıştır.İslam kadına ne gereğinden fazla yük olmuş,nede onu basite alarak köşeye atmıştır..

İslam,fatımanın "ali olmasına" izin vermediği gibi,"ali'nin fatıma olmasına" da izin vermemiştir."fatıma fatımadır","ali alidir" prensibini evrenselleştirmiştir.

Fatıma'nın Ali ile Yarışmaya değil,Ali ile Omuz omuza herkes kendi alanında görevini yapması lazım.bacağına pantolon geçirmekle ali olma çaban seni ali yapmaz,fatıma olmayıda kaybedersin.Elma ile Armut toplanmaz.ikiside meyvedir ama elma "armut" olmaz.

İslamın ilk şehidi,Küfre karşı canını çekinmeden "la" diyen bir kadındır(hz.Sümeyye),islama ilk giren(hz Hatice) bir kadındır.

Hz ömer gibi çetin bir arslan karşısında,imanını gizlemeden ; "ben müslüman oldum elinden geleni ardına koma" diyen,çelik duvar gibi duran(Fatıma) bir kadındır.

Davası Uğruna habeşistana hicret eden,İlk Muhacirlerin dörtte biri kadındır.Akabe biatında Resulullaha bağrını açan müslümanların ikisi kadındır.

Zayıf ve duygusal olarak bilinen kadın,nasıl oluyorda böyle cesur,akıllı,mücahide ve olgun davranıp dünyaya meydan okuyacak duruma geldi?.."la" davasının uğruna canını fedadan çekinmeyen Sümeyye,asrımızın Sümeyye'lerine mesajları olmalı!

Günümüz Cahil müslüman kadınları ise,İmanlarını,tesettürlerinı,çocuklarını,kimlikle rini korumak yerine,günlerini çay ve yemek günleriyle,moda ile,sinema ile,eğlenceleri boş işler ile geçiriyorlar.

Çağın ebu cehilleri müslüman kadını moda,eğitim,kültür ve binlerce metodlarla,kendi "gönüllü köleleri" haline getirmişlerdir.

zewimer adlı misyoner kendi yandaşlarına bakın ne diyor;"umutsuz olmayın,kadına hürriyet verin,ele geçirin,moda ve giyimin kölesi yapın,ahlaklarını bozduktan sonra,onları manevi kölemiz yapıp,islam toplumunu onların eli ile boğazlarız.silaha topa tanga hiç gerek yok"

Ey Müslüman Sümeyye!
titre kendine gel.İslam düşmanlarının oyununa gelme! sümeyye "la" uğruna iki çarpaz deve aracılığıyla bacaklarından ikiye ayrılmayı göze aldı,"la" dan taviz vermedi.

seni o hale getirdiler ki,entel olma çabası sevdasına ağzından ""yes" marifet olup çıktı.her türlü mikropluklarına,zehirli şeytanlıklarına gönüllü "yes'ciler" olup belimizi kırdınız!

uhud'da Hamza'mızın ciğerini çiğneyen,organlarını halhal,küpe yapan müşrik kadını sevindirme sevdasına düştünüz.Mus'ab'ı dininden çevirmek için direnen "müşrik anasının" ordusu oldunuz.

modalarına yes,
sinemalarına yes,
flörtlerine yes,
tesettürsizlüklerine yes....

onlarca "sevgiliyi!" tanıdıktan sonra evlenmeye yes,
başörtüsü takıp üstü mekke altı paris rezaletine yes,
sokakta tesettürlü iken yüzünde 1 kğ boya,etrafına parfum servisine yes,
sana haram olan elleri tokalaşmaya yes,erkeklerle göz göze diz dize çay muhabetlerine yes,
puthanelere,türbelere can babaya,cin babaya,şişman babaya,pişman babaya,sultan anaya koşup çaput bağlamak,fal açmaya,günlük burc takip etmeye yes,trübinlerde arsız goooll naraları atmaya yes!

Pes be!!

Ey Müslüman Fatıma!

Oyuna modaya entelliğe gelme sakın.Batının "sanatçı" diye yutturduğu "fa...lerine" imrenme! Onlara aldanma!Allah için kendine gel.Nenen olan Sümeyyeleri,Haticeleri ne çabuk unuttun,unutturdular!

Senin cihadın,kendini islam üzere yetiştirmendir,tesettüründür,ahlakındır,toplum içindeki Müslüman kadın profilini çizmek yegane kariyerindir,doğurup "Hz.Ali" yapacağın çocuklarındır,Kerbelada katledilen "Hüseyin'leri" yeniden doğurup yetiştirmendir,Kocanın İslama uygun her türlü isteklerine itaattır.
şairin dediği gibi;

Bilmem, neden gündelik işlerle telaştasın
Kızım, sen de Fatihler doğuracak yaştasın.!


Muhsin Arslan
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
26.05.2012


Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Muhsin Arslan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Ey Filistin sessiz ol Süslümanlar uyuyor! Muhsin Arslan Kara Kartal 4 211 19 Kasım 2023 22:24
Kim Suçlu? /Muhsin Arslan Muhsin Arslan Filistin 6 814 02 Aralık 2021 19:10
Şaşı Bakışlar Şase Yakar Muhsin Arslan Muhsin Arslan 0 778 12 Temmuz 2020 02:11
Korona'nın vaveylası/Muhsin Arslan Muhsin Arslan sadık 2 1072 03 Nisan 2020 04:38
Suçlu Kim? Hırsız mı? Ev Sahibi mi? Muhsin Arslan salih 5 1663 27 Şubat 2018 21:04