Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ağustos 2012, 21:07   Mesaj No:3

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.985
Konular: 339
Beğenildi:1162
Beğendi:331
Takdirleri:7539
Takdir Et:
Standart Cevap: Banka soyguncusu

kaynağı beşer olan her sistem "bencil" dir.tüm beşeri sistemler bisiklete binen çocuk gibidir,durduğu an devrilir.devrilmemek için çevirecek dah çok daha daha...bu bakımdan el küfrü miletun vahidetun(küfür tek millettir).aşağı yukarı hepsi aynıdır,ortak noktaları yaşatmak değil yaşamaktır.
cumhuriyet tarihinin tüm darbeleri,kan kin ölüm göz yaşı üretmiştir.mazlumlar zalimler...biri tokluktan çatlayıp öldü diğer açlıktan.darbecinin dediği gibi,idam ederken kura çekerdik,bir sağdan bir soldan denge sağlansın diye.."sanığın hemen idamına delillerin daha sonra toplanmasına karar verilmiştir." beşeri sistemin zalim hukuklarına yabancı değiliz.
aslında zalimler ödlektir,gölgelerinden bile korkarlar.onları besleyen bilinçsiz kişiliksiz onursuz koyun sürüleridir.ortadoğuyu yıllardır sümüren,sümürdikçe semiren satılık zalimlerin yıkılmaz denilen saltanatları bir bir yıkıldı yıkılmaya devam ediyor.hayatı boyunca kuş sütü ve tüyü konforunu yaşayanlar sokakta it gibi linç edilerek öldürüldü.bazen mazlumun ayağa kalkması ile,bazen de başka bir zalimin diğer zalime musallat olmasıyla ortadan kaldırıldı.
saddamı irana saldırtanlar,halepçede kürt katliamı yaptırtanlar,bir gün koyun sürülerine kurtarıcı gibi geldi ortadan kaldırdı.öyle kurtarıcı gibi geldiki karılarının karnına veledi zina bırakarak gittiler..koyunluk devam etti tabi.
nuseyrileri semirtenler,esedlerine hama kürt katliamını yaptırdı..yakında kurtarıcı olarak gelecekler.koyun sürülerine düşen gene alkış tufanı.
koyun koyun oldukça,merkep merkep oldukça sömürecek,binecek birileri mutlaka çıkar!
bence devletin ergenekonu ile pkk nın ergenekonu ortadan kaldırılırsa,semirenler ile hesaplaşılırsa sümürenlerin bayramı çifte olur.birileri şu balans ayarcılara ayar verse sorun kalmaz.dahası beşeri sistemlerin bencil politikası ilahi sitemlerin sencil atmosferine ramak kalır.
Allah koyunlara hidayet nasip buyursun İbrahim.
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla