Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ocak 2013, 22:08   Mesaj No:3

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:kadın
Memleket:sivas/istanbul/
Mesaj: 5.442
Konular: 575
Beğenildi:4533
Beğendi:6129
Takdirleri:24126
Takdir Et:
Standart Cevap: Suriye için bir ekmek, bir battaniye' kampanyası.

Suriye'de resmi açıklamalara göre en az 60 bin kişi öldürüldü ve on binlerce kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Yüz binlerce insan ise yaralı durumda! İnsanlığın şu an ki sınavı Suriye'dir!

Mustafa İslamoğlu: Ortada insani bir dram varsa artık orda siyasi mülahaza teferruattır! Düşmanınızın da bir bebeği ortada kalmış olabilir. Eğer o bebeği bir yırtıcı hayvan parçalayacaksa ve siz de onu görüyorsanız "o düşmanımın bebeği parçalanmasında bir beis yoktur." diyemezsiniz. O zaman sizin insan olup olmadığınız tartışılır.

Onun için şuanda Suriyede bir dram var ve hakikaten 150 bini aşan bir misafir ordusuyla karşı karşıyayız. Bu çok ağır bir fatura bu. Bunun dışında bir de orda kalıp geçemeyenler var. Bir ekmek ve Bir battaniye yani sizin evinizde böyle birşey eksilse siz fark etmezsiniz bile! Yani mutfağınızdan birisi bir ekmeği alsa fark etmezsiniz bile! Dolabınızdan birisi bir battaniyenizi alsa belki fark etmezsiniz. Hatta eve bir hırsız girse bir ekmek ve bir battaniye götürse acımazsınız bile! Peki sizin fark etmeyeceğiniz kadar küçük şeylerle başkalarını sevindirebiliyorsanız niye durursunuz!

Suriyeli kardeşlerimiz sizin için küçük ama onlar için hayati olan yardımlanızı beklemektedir.
__________________
Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....
Alıntı ile Cevapla