Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21Haziran 2008, 10:54   Mesaj No:2

Faruk

Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:Faruk isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 254
Üyelik T.: 26 Eylül 2007
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 144
Konular: 4
Beğenildi:1
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cvp: siz bukadar**cesur**yazabilirmiydiniz dininizi

ben bu hanıma bir iki laf edeyim.
bağımsızlığa kavuşmamızda rol oynayan m.kemal atatürk ü sevmeyene veya o nun yolunu benimsemeyene her türlü aşşağılık hakaretleri hak gören zihniyet
aldığımız her nefesin halıkı her türlü nimetin sahibi olan allah ın emirleri ile alay ederken hiçmi haya etmezler ? nedir bu çelişkinin altında yatan hakikat ?
canan bezirgan sevmiyorum dedi ve en doğal hakkını kullandı pekala hem islamın tüm değerlerine sövüpte hemde sevmiyorum diyemeyen münafıkların yeri neresi ?
islam gibi bir nimetle tanışmamıza vesile olan sevgili peygamberimizle alay eden zihniyet neden bir komutanı sevmiyorum diyen bir kızı vatan haini ilan eder ?
kızın bir gerekçesi var
diyorki başımı kamu hizmeti verirken örtemiyorum gerekçe ATATÜRK
diyorki başımı öğrenim hakkımı alırken örtemiyorum gerekçe ATATÜRK
%99 u müslüman olan ülkemin yönetimi benim inancımı yaşamama engel koyuyor nedeni LAİKLİK.ama laikliğin eşiği avrupada başörtüsü serbest!
diyorki 11,5 yaşındaki çocuğumu kur an kursuna gönderemiyorum gerekçe ATATÜRK
vs vs vs
şimdi madem atatürk ü bu kadar seviyorsunuz hiç düşünmüyormusunuz bu çocuklar neen atatürk ü sevmemişler ? nedenmi sebebi atatürk ticareti yapan sizin gibi aşşağılık zihniyet.
ve herkes şunu biliyorki atatürk ile kemalizm ayrı ...sevilmeyen şey kemalizm.(kaldıki hiç bir bireyin birilerini sevmek zorunluluğu yok)
Alıntı ile Cevapla