Konu Başlıkları: Seni Sevmek...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2013, 15:00   Mesaj No:1

enderhafızım

Medineweb Emekdarı
enderhafızım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:enderhafızım isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 5879
Üyelik T.: 28 Aralık 2008
Arkadaşları:32
Cinsiyet:Bay
Memleket:İst
Yaş:38
Mesaj: 3.185
Konular: 1383
Beğenildi:166
Beğendi:17
Takdirleri:216
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
evtx Seni Sevmek...

Seni Sevmek...




Seni Sevmek...

Uzun zamandır hasret kaldığım bir aşkın başlangıcıydı seni tanımak. Süzülen yaşlarıma gözlerimin de dayanamayıp isyan bayrağını çektiği gündü. Her şarkıda söylenen o güzel sözlere aldanmıştım, belki de hiç yaşamadığım bir duyguydu aşık olmak için beni sana çeken. Gecelerin nasıl sabaha kavuştuğunu, uzun bir dalıştan sonra nasıl kaybolduğunu anlayamamaktı sönen yıldızları izlemek. Başağrılarının suçuydu beklide şafağın söküşünü beklemek.

Sebepsiz yere duygulanmak için zorlamıyordum kendimi, başımda olmayan bir belaya bulaşmak gibi. Her defasında hüzünlenip, çektiğim sigaranın dumanında aradığım, olmayan bir aşkın tesellisiydi yaşadıklarım. Nasılda kaptırmışım kendimi, hafızasını yitiren bir delinin saçmalıklarıydı bütün uğraşım. Konuşmaya çalışanları, uzaktan gelen bir uğultu gibi algılamak değildi niyetim. Gözleri görmeyen bir insanın gözünden dünyaya bakmak, tedavisi mümkün olmayan yatalak bir hastanın ölümü beklemesi gibiydi sakinliğim. Arada bir hırçınlaşarak anlam veremediğim, sert duvarlara çarpıp tekrar dönen bir haykırıştı çaresiz isyanım. Soluk soluğa kalmışçasına konuşamamak, her an duracakmış gibi çarpan kalbimi sakinleştirmeye çalışmaktı bütün savaşım. Gördüğüm, fakat ne olgunu anlayamadığım, hiç tanımadığı bir insanla beraber olmak için, sayısız zahmetlere katlananlara alaycı gülüşlerle baktığım zamandı seni tanıdığım gün.

Çevredeki tehlikeyi, fark etmeden hayatını sürdüren. Berrak bir suya dokununca dalgalanan, ürkek bir ceylan gibiydi yüreğim. Cevapsız soruların biriktiği, boş tren vagonlarının, defalarca gereksiz yere gidip gelmesiydi seni tanıdığım gün. Ellerini tutmak, gözlerine bakmak, sesini duymak, anlamı olmadan kurulan cümleleri teker, teker karıştırmaktı beklide. Sana ulaşmak biriken hasretin yıllar sonra canlanmasıydı. Yazdığım, fakat sebebini bilmediğim nedenlerden dolayı canlandıramadığım hayat sahnesi gibi. Gösterdiğim gayretin, çektiğim eziyetin boşa gitmesi değildi seni sevmek. Hiç bir engelin karşı koyamadığı kararlarıma sayısız savunmaları denediği bir zamanda. Duyduğum bu güzel duyguların saf ve masum bir sevgiyle güçlendiğini anladığımda. Delilerce her gece sayısız belalara bulaşıp ta, karakollarda sabahlamak gibi bir hayatın köklü değişimine neden olması. Güzel bir hayatın başlangıcıydı seni sevmek.

Eli kanlı olduğum insanlara dahi tebessümle bakmaya başlamaktı seni sevmek. Yargısız infazları ortadan kaldırmak, asice meydan okumak vardı bütün haksızlıklara. Ve sonunu düşünmediğim amacı olmayan sebepsiz kavgaların ortasında kendimi bulmaktı yaptığım tek şey. Geri dönüşü olmayan yavaş yavaş ellerimden kayıp giden gençlik yıllarımın değer kazandıgı bir anda. Farkında olmadan değişen bir hayatın başladığı mutluluk günlerine alışmak çok ta zor değildi aslında. Gözlerine bakarken geleceği görmek, tebessümünde samimiiğin bana verdiği özgüveni anlamak, yaşadığım en büyük heyecanın ve tedirginliğin sebebiydi.
Alaycı gülüşlere verilebilecek en doğru söz olması gerekiyordu seni seviyorum diyebilmek. İnadına haykırmak özgürce yaşamaya benziyordu, sorgusuz, sualsiz ve karışan kimsenin olmadığı bir birlikteliğin eşsiz güzelliğini fark etmek en değerli hediyeydi şimdiye kadar aldığım.

Şu sıralar cok alıştım sana, seni bana hatırlatan her şeye defalarca bakmak istiyorum, Senin geçtiğin yollarda yürümek kokunun sindiği elbiselerini defalarca koklamak, rüzgarın esintisinde dalgalanan saçlarını okşamak, delice sokağa çıkıp seni seviyorum diye haykırmak istiyorum sana olan sevgimi. Vazgeçmeye seni kaybetmeye hiç niyetim yok sevdiğim. Kim ne derse kim ne söylerse söylesin. Seni çok seviyorum ve sen benim vazgeçilmezim, yarınımı süsleyen tek hayalimsin..

Mert ÖZTUĞ
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
En Pratik Sağlık Bilgileri Pratik / Faydalı Bilgiler enderhafızım 0 80 14 Ekim 2023 12:10
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... Serbest Kürsü su damlası 3 2330 24 Kasım 2016 13:16
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) İlahiler/Ezgiler enderhafızım 0 1929 23 Kasım 2016 11:06
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... İlahiler/Ezgiler Esma_Nur 1 2676 23 Kasım 2016 10:44
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) İlahiler/Ezgiler enderhafızım 0 2238 23 Kasım 2016 10:10