Konu Başlıkları: bolu lu imam maç için dua etti
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25Haziran 2008, 15:40   Mesaj No:1

Muhteşem

Medineweb Kıdemli Üyesi
Muhteşem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Muhteşem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2004
Üyelik T.: 25 Mayıs 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Memleket:ürgüp..
Yaş:41
Mesaj: 303
Konular: 99
Beğenildi:8
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
bolu lu imam maç için dua etti

bolu lu imam maç için dua etti

A Milli Takım'a Hırvatistan maçı öncesinde 'taktik gibi dua' eden emekli imam hatip Lütfü Karataş, Almanya karşılaşması öncesinde de dua etti. Karataş, milli sevince kurşun sıkanlar içinde 'Allah'ım onları bertaraf eyle' duasında bulundu.
Bolu'da okuduğu dualar nedeniyle herkes tarafından sevilen emekli imam hatip Lütfü Karataş, Avrupa Şampiyonası'nda Hırvatistan ile çeyrek finalde karşılaşan A Milli Takım'a taktik gibi dua etmişti. Milliler, uzatmalarda Semih'in 90'a attığı golle sevinmişti.
Lütfü Hoca, yarı finalde Almanya ile karşılaşacak A Milli Takım için Kadı Cami önünde yine taktik gibi dua etti. Duasında, "Yarabel âlemin, dillerin tarif etmekten aciz kaldığı büyük kapındayız. Senin en çok sevdiğin kapına gelenlerdir. Dua edenlerdir. Biz şuanda onu yapıyoruz. Biz bir zerreyiz. Bir damlayız. Senin ucu bucağı bulunmayan merhamet denizine bu damlayı ve zerreyi de katıver Allah'ım. Sana bitmez tükenmez hamdu senalar ediyoruz." diyen Lütfü Hoca, duayı şöyle sürdürdü: "Bir evvel ki Hırvatistan'a ettiğimiz duamızda Fatih hocamızın taktiklerini, kalecimiz Rüştü'nün panterler misali uçmasını, defansımızın karşıdan gelenlere kalkan olmasını, sağ ve sol açıklarımızın fırtına gibi esmesini, golcülerimizin doksandan hedefe ulaşmasını sana götürdük. Hepsi senin otuz saniyelik mucizenle tahakkuk etti. Dualarımız kabul oldu Allah'ım. Şimdi aynı duygu ve düşüncelerin tekrarını Almanlara karşıda Türkiye ve Avrupa'da bulunan Milli Takım âşıkları olarak bütün kalbimizle bekliyoruz kabul eyle Allah'ım''
Lütfü Hoca, magandalarla ilgilide şu duayı yaptı: ''Yarab, özellikle yetmiş milyonun milli sevincine kurşun sıkanların bir an evvel ellerindeki silahlarını bırakıp, çılgınlıklara son vermelerini senin büyük kapına götürüyoruz, onları da bertaraf eyle Allah'ım." Lütfü Karataş, duasını şöyle tamamladı: "Bizim duamızla birlikte Türkiye'mizden ve bütün dünyadan milli takımımızın zaferi için sana uzanan niyazları kabul eyle Allah'ım. Hakkın batıla galip gelmesi, milli takımımızın başarılı olması, Türkiye'mizin muzafferiyeti, duamızı dinleyenlerin veya amin diyenlerin spor duası olduğunu anlaması ve Allah'ımızın bütün yardımlarının yanımızda olması için Allah rızası için el fatiha..
__________________
Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur.
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Muhteşem 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Neden allah'a yöneliş? Serbest Kürsü Esma_Nur 1 2049 24 Ekim 2011 13:14
allah korkusu ve hesap duygusu Allah(c.c) Kara Kartal 1 1940 19 Ekim 2011 14:35
hak dostlarından nasihatler Muhtelif Konular YaŞuHa 1 2185 15 Ekim 2011 18:53
umumi dua Dua Bölümü su damlası 3 2678 06 Ekim 2011 18:57
Müftülükten ailelere öneriler: Eşinize saldırı... Din Görevlileri Medine-web 4 2171 28 Eylül 2011 18:12