Konu Başlıkları: kutlu doğum haftası-Medineweb
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Nisan 2013, 20:45   Mesaj No:22

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:kadın
Memleket:sivas/istanbul/
Mesaj: 5.421
Konular: 575
Beğenildi:4492
Beğendi:6074
Takdirleri:23787
Takdir Et:
Standart Cevap: PUTLU DOĞuM....

kutlu doğum ibadet değil dinin geleneğidir!Bunu hepimiz biliyoruz..Bilincine vararak yapıldıkdan sonra kuran okunur.sohbetler edilir ,bunun kime ne zrrı vardır...sadece bir ay değil oniki ay hatırlarsak elbet daha güzel olur.Bu bir aylık hatırlamalarda çok kişi oniki ay hatırlamaya meyillenebilir...


Yaşadığımız Çağa inat, çağın putlarına inat Rasûlullahı çağa taşımak zorundayız. Onu gönüllerimizde kurduğumuz manevi ülkenin sultanı yapmak zorundayız. Çocuklarımızın hayalini o süslemeli.

Bunun için de sürekli fırsatlar kollanmalı. Var olan fırsatlar daha da genişletilmeli. Her vesileyle Allah Rasûlünün gül kokusunu yaymalı. Yaşadığı çağı pislik kokutanlar rahatsız olacaklar. Varsın olsunlar. Onların pislik kokusuna alışmış burunları rahatsız oluyor diye, biz gül kokusundan vazgeçemeyiz.

Kutlu Doğum törenlerine katılmayan, kutlamayan olabilir. Buna hiç kimsenin bir itirazı yok. Lakin bunu kutlamaya çalışan, bundan mutluluk duyan, birlik ve beraberliği pekiştiren, kardeşlik duygularını alevlendiren böylesi çalışmalara da lütfen bu zat-ı muhtereminiz burnunu sokmasa çok iyi olucak!!Yazılacak her şey yazıldı sanıyorum...!!!
__________________
Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....
Alıntı ile Cevapla