Konu Başlıkları: Kutlu Doğumdan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2013, 11:40   Mesaj No:2

ahmetmeydani

Avatar Otomotik
Durumu:ahmetmeydani isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 27144
Üyelik T.: 08 Nisan 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Diyarbakır Ama Adana'dayım
Yaş:63
Mesaj: 255
Konular: 45
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Kutlu Doğumdan


Yazılı Medya Muhammedi Sevdaya Kör Kaldı


HSH- Yazılı basın, Diyarbakır'da milyonların iştirakiyle gerçekleşen tarihi Kutlu Doğum etkinliğine yine kör kalmayı tercih etti.



[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Newroz Parkı Miting Alanında milyonların iştirakiyle gerçekleşen Kutlu Doğum etkinliğinin, bir iki istisna hariç "4. Kuvvet" olarak adlandırılan medyanın yazılı kolu gazetelerin 1. sayfasında yer verilmediği görüldü.
İlginç olan husus ise, "Özgürlük ve Kurtuluş Önderi Hz. Muhammed (SAV)" adıyla yapılan tarihi Kutlu Doğum etkinliğini, farklı görüşlere (PKK, Ergenekon, Ulusalcı, Kartel, Yandaş, Candaş) sahip medya gruplarının ağız birliği yaparak boykot etmeleri oldu.
Milli Gazete boykotu kırdı
Ulusal gazetelerin boykotunu kıran istisnai gazetelerden biri Milli Gazete olurken, diğerleri ise Akşam ile Yeni Akit oldu. Bu arada Akşam Gazetesi, tarihi etkinliği 1. sayfada en altta "Diyarbakır Newroz Parkı'nda tekbirli Kutlu Doğum mitingi" başlığıyla okuyucusuna aktarırken, Yeni Akit de tıpkı Akşam gibi küçük bir başlıkla haberi geçiştirdiği görüldü. (Hürseda haber)


Alıntı ile Cevapla