Konu Başlıkları: Kutlu Doğumdan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2013, 10:44   Mesaj No:5

ahmetmeydani

Avatar Otomotik
Durumu:ahmetmeydani isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 27144
Üyelik T.: 08 Nisan 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Diyarbakır Ama Adana'dayım
Yaş:63
Mesaj: 255
Konular: 45
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Kutlu Doğumdan


DİHA:Diyarbakır'da 'Kutlu Doğum' Mitingi


Diyarbakır'da 'Peygamber Sevdalıları Platformu' Kutlu Doğum Haftası etkinliği gerçekleştirdi.



[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Diyarbakır'da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen miting için Antep, Adıyaman, Bingöl, Muş, Ağrı, Elazığ, Malatya, Urfa, Mardin, Şırnak, Batman, Siirt, Van ve diğer çevre illerden gelen kitle, Newroz Parkı'nda buluştu. "Özgürlük ve Kurtuluş Önderi Hz. Muhammed" adıyla yapılan Kutlu Doğum Haftası etkinliği öğleden sonra başladı. Sanatçıların ve grupların ilahiler okumasıyla başlayan programda Kur'an-ı Kerim ve mevlidin okunması ardından program konuşmalarla devam etti. Programa Irak, Suriye, İran ve Avrupa'dan dini grupların üyelerinin yanı sıra dernek ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri de katıldı.

Yapılan anonslarda BDP'li belediyelerin zaman zaman hedef gösterildiği etkinlikte, Newroz Parkı'ndaki platform kullanılmamasına rağmen, üzerindeki yazılar ve Şahin Öner, Mazlum Doğan, Demirci Kawa fotoğraflarının üstünün pankartlarla örtülmesi dikkat çekti.

"Merhamet ve Kılıç Peygamberi", "Gönüllerin Nuru", "Müslüman Kürt halkının İslami ve insani haklarını garantilemeyen hiçbir çözümün geçerliliği ve başarı şansı yoktur" şeklinde pankartların açıldığı etkinlikte sadece erkekler konuştu ve ilahiler seslendirdi. (DİHA)
Alıntı ile Cevapla