Konu Başlıkları: Kutlu Doğumdan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2013, 11:48   Mesaj No:8

ahmetmeydani

Avatar Otomotik
Durumu:ahmetmeydani isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 27144
Üyelik T.: 08 Nisan 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Diyarbakır Ama Adana'dayım
Yaş:63
Mesaj: 255
Konular: 45
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Kutlu Doğumdan


Dev Kutlu Doğumu AA Böyle Yansıttı


Diyarbakır'da Peygamber Sevdalıları Platformu'nca düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği Anadolu Ajansı kameralarından dünya medyasına böyle yansıdı.


[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Diyarbakır'da Peygamber Sevdalıları Platformu'nca düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği başladı. Bağlar ilçesindeki Nevruz Parkı'nda düzenlenen etkinliğe katılmak için çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlar, güvenlik kontrolünün ardından alana alındı.
21 Mart Nevruz etkinliği için kullanılan platformun üstü büyük bir bez parçası ile kapatılarak ayrı bir görünüm verildi. Platforma, Türkçe ve Kürtçe, "Kutlu Mevlüde Hoş Geldiniz" pankartı asıldı. Çeşitli dillerde ilahilerin okunduğu etkinlikte, bazı kadınlar baygınlık geçirdi.
Kaybolan 13 çocuk, platform civarında kurulan çadırda tutularak ailelerine çağrı yapıldı. Etkinlik sürerken öğle ezanının okunmasıyla platform ve alandaki herkes bulunduğu yerde namaza durdu.
İran, Irak ve Afrika ülkelerinden de davetlilerin olduğu öğrenilen etkinlikte sık sık tekbirler getirildi.
Alanda "Peygamber Sevdalıları Yanlış Hesapları Bozacaktır", "Peygamber Sevdası, Ortadoğu'daki Bütün Diktatörleri Alaşağı Edecektir", "Bu Meydan, Bu Halkın Peygamber Sevdalısı Olduğunun İspatıdır" yazılı pankartlar dikkati çekti. Öte yandan alan çevresinde ailece piknik yapanlar olduğu da gözlendi. (AA)
Alıntı ile Cevapla