Konu Başlıkları: İran Emperyalizmi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ekim 2013, 12:51   Mesaj No:5

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1171
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart Cevap: İran Emperyalizmi

biriniz iyimser diğeri kötümser yaklaşmaya çalışmış.şunu kabul etmek zorundayız ki,"ya hep ya hiç yaklaşımı" bir başka deyımle "birisine olan aşkımız onun kusurlarına gözümüzü kör etmemeli,birisine olan adavetimiz onun iyiliklerinide yok etmemeli".
iran kabul etsekde etmesekde dünyada öyle yada böyle "kelimei tevhidi dalgalandıran tek siyasi güç."
aykırı fıkhi/siyasi negatiflikleri olsada bu gerçektir.irana yöneltilen her tehdit en aykırı müslümanı bile tedirgin etmektedir.irana hatası ile sevabıyla bizimdir iftiharımızdır.esed zülmüne destek vermesi kabul edilemez bir zalimliktir.ama yıllardır filistini ayakta da tutan tek güç.
siyaset bilimi diye bir alan vardır.devletler o bilimin kaideleri üzere ayakta durur.ama iran da malesef sözde vahy ilimi ile ayakta durur ama beşeri sistemdir.
iran 79 dan beri batı tarafından zülme uğramış ambargo ablukada olması tüm müslümanları derinden tedirgin ederken,böyle bir mazlumun zalimliğe soyunarak nusayri eniğine destek vermesi de o kadar itici ve nefret edici bir durum.
iran bir melektir deseniz yanılırsınız.bir şeytandır desenizde insafsızlık yapmış olursunuz.ya hep ya hiç formulu tutmaz.iyiliklerini alır kötülüklerini iade ederiz.
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla