Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Aralık 2013, 10:47   Mesaj No:1

Muhsin Arslan

 Medineweb Yazarı
Muhsin Arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Muhsin Arslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1032
Üyelik T.: 23 Mart 2008
Arkadaşları:1
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Bitlis
Yaş:49
Mesaj: 90
Konular: 61
Beğenildi:67
Beğendi:0
Takdirleri:322
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart İsrail'i Hoşgör,Müslümanları Boşgör!/Muhsin Arslan

İsrail'i Hoşgör,Müslümanları Boşgör!/Muhsin Arslan

Kuran ve Sahih sünnet İslam alimlerini korumamız gerektiğini,ilmin ve alimin saygınlığına zarar vermemiz halinde hem dünyada hem ahirette bedelini ödeyeceğimiz...

fasıktan gelen haberi araştırmamız gerektiğini,doğruluğundan emin olunmadan o haberi doğru kabul etmememiz gerektiğini Kuran(hucurat) hayıkırır.yine aynı sürede islam kardeşliğinin farz olduğu,kardeşler arasındaki olası husumetleri adilane çözmemiz gerektiğini,haksız tarafla her anlamda önleyıcı yıldırıcı pes ettirici bir baskı uygulamamız gerektiğini emreder.

Gülen'in Alim olduğu kuşkusuz. Ama ilmi ile amil olduğuna ben kuşkuluyum.

Kendisini yetiştiren,dünyasını davasına kurban eden,kendi deyımıyle dikili ağacı olmayan bir insan olduğu iddiası var.ilmine siyasetine dirayetine belağatine ferasetine diyecek yok.

analar böyle bir alimi zor doğurur,bu topraklar böyle bir alimi zor yetiştirir.alimlerimizi bozuk para gibi harcamak akıl insaf vicdan ve iman işi değildir.Kuran ve sahih sünnete göre göre Onlar Allah'tan en çok korkan kesimdir,peygamber varisleridir...

Bu cümleye müdahil olabilmesi için ilmi ile amel şart. İlmi ile amel etmeyen kişiye Kuran "bel'am" der.


Ancak,
biz müslümanların halisane ihlasane olarak şunu sorgulama,sorma ve cevabını alma hakkımız var.amacımız fitne değildir,yangına benzinle gitmek hiç değildir.Hizmetin hezimete uğraması biz müslümanları derinden yaralar.islam için nefes alan her kişi ve kurum iftiharımızdır.

Müslümanların her ferdi(rengi ırkı dili farketmez)kardeşimizdir.
Kafamıza takılan ve cevabını bulmadan hep takılacak,size/hizmetinize/camianıza soğuk baktıracak ve cevap almadığımız sürece tiksindirtecek sorularımızdan bazıları...

sadece bazıları...

1-siz köy kasabalarda sesinizi duyururken,akparti sizi uluslar arası arenaya söz sahibi olacak hale gelmenize katkısı vesilesi desteği oldu.Düne kadar sizin tabirinizle alnı secdeli kardeşiniz olan Başbakan,size destek verirken,ayağa kaldırırken,yurda davet ederken,göz yaşınızın dinmesini,vatan hasretinizin sona ermesini isterken,her platformda bunu dile getirirken alnı secdeli kardeşiniz idi.

menfaatlerinize dokunduğu hissettiğiniz an,taif müşriklerine reva görülmeyen bedualar dizmek,milyonlarca insanı içine alan bir telin furyasına imza atmak,size yakışmadı Hoca'm! görüntüleri defalarca izledik vicdanımızı rahatlatacak sizi temize çıkaracak ip ucu tevil bulamadım!

2-şefaat hakkım olsa ilk şefaat edeceklerimden biri Ecevit'tir demiştiniz.mecliste Merve Kavakçı'nın gözyaşını,milyonarca tesettür inanç mağduru kızlarımıza zülmün dikalasını reva gören bir adama şefaat ediyorsunuz.

bu mağduriyetleri sona erdiren,tüm liseleri adeta imam hatip lisesine çeviren,her lisede kuran ve diğer din derslerini sokan,müslüman çocuklarını kuran ile tanıştıran,kapalı tüm kuran kurslarını açan,her camide özgür camii derslerinin verilmesinin önünü açan,müslümanların umudu belkide son umudu olan başbakana lanet telin bedua ediyorsunuz. Bunu şiddetle iade etme şansım olsa tereddüt etmem.

sizi anlamakta Güçlük çekiyorum Hoca'm! Son Umudumuza kurşun sıkar gibi bedua etmenizi anlayamıyoruz.Sizi affedemiyoruz! Umudumuz Başbakanımızı size yedirmeyız Hoca'm!!

3-ortadoğuda söz sahibi bir lider,filistinlilerin mısırlıların suriyelilerin duası,umudu,iftiharı olan bir başbakan..tarihinde ilk kez batının şımarık zalim çocuğu israile Hoşt diyen bir başbakan...türkiyeyi 60 yıldır imf ye gebe olma gerçeğini yok eden bir başbakan..fakirlerin hastaların dulların yetimlerin ilk kez gülmeye başladığı bir döneme imza atan bir başbakan..40 bin insanın kanına giren kirli bir savaşı durduran bir başbakan..Kürt olmayı saklamadan sıkılmadan,anadilimiz ile gülmeyı ağlamayı öğrendiğimizin mimarı başbakan..Meclis kürsüsünde devlet dairelerinde okullarda başörtülü kadınlarımızın varlığının mimarı bir başbakan..milyonların,sessiz çığlıkların seher vakitlerinde duasına muhatap bir insana lanet etmek bedua etmek mantığını anlıyamıyorum Hoca'm!

4-Hoşgörü denilse akla ilk siz geliyorsunuz.yahudiye,israile,abd ye papaya hahama gösterdiğiniz hoşgürüyü Müslümanlara neden göstermediniz?

Kusura bakmayın Müslümanlara olan aşkınız "amacınıza ulaşmanız için bir takkiye uyguluyorsunuz kuşkusu beni rahat brakmıyor."

mavi marmarada israili bir otorite gördünüz,otoriteye başkaldırıyı doğru bulmadınız.şehitlerimiz yerine israilden yana tavır aldınız.israil bir otorite idi de Tayyıp Erdoğan bir kabile reisimi idi Hoca'm!? İsrail bize kurşun sıkıyor bu otoritedir de sizin türkçe olimpiyatlarına çiçek göndermeyı durduran Tayyıp Erdoğan Köy muhtarıdır öyle mi Hoca'm!

5-siz bir alimsiniz,eğitimcisiniz.neden işiniz yerine siyasetin merkezindesiniz.size ne siyasetten,emniyetten,mitten,jandarmadan,imraliden,yolsuzluktan,savcıdan hakimden? çok istiyorsanız parti kurun siyasete girin.siyaseti kilitlemeyı bırakın.son oyununuzla bu halk 20-30 milyar tl kaybetti! Çekin elinizi vesayetten Hoca'm! sizin sinsice yapılanmanızdan ciddi bi şekilde kuşku duyuyorum.

Yeter! Yeter Allah Aşkınıza yeter!

24.12.2013
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Muhsin Arslan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Ey Filistin sessiz ol Süslümanlar uyuyor! Muhsin Arslan Kara Kartal 4 200 19 Kasım 2023 23:24
Kim Suçlu? /Muhsin Arslan Muhsin Arslan Filistin 6 791 02 Aralık 2021 20:10
Şaşı Bakışlar Şase Yakar Muhsin Arslan Muhsin Arslan 0 759 12 Temmuz 2020 03:11
Korona'nın vaveylası/Muhsin Arslan Muhsin Arslan sadık 2 1055 03 Nisan 2020 05:38
Suçlu Kim? Hırsız mı? Ev Sahibi mi? Muhsin Arslan salih 5 1642 27 Şubat 2018 22:04