Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Aralık 2013, 15:05   Mesaj No:4

muallime

Medineweb Sadık Üyesi
muallime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:muallime isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14876
Üyelik T.: 01 Aralık 2011
Arkadaşları:13
Cinsiyet:Anne
Mesaj: 874
Konular: 134
Beğenildi:137
Beğendi:67
Takdirleri:484
Takdir Et:
Standart Cevap: İsrail'i Hoşgör,Müslümanları Boşgör!

Bu kadar hareket alanı geniş bir camia ,okulları da Tüm Dünyaya yayılmışken ,daha çok yaptırım gücü beklenmesi gerekir değil mi ? Ama Dinler arası diyolog tuzağı ile ,sanki tek Hak din Müslümanlık değilmiş de ,diğer semavi dinler de -şimdi-hak mış gibi bir algı yı fırına süren kendileridir.Mavi Marmarada Otoriteden izin alınmalıydı diyerek kafalarda soru işareti bırakmıştır. Kendisi için Otorite neresidir.? İsrail mi? İkamet ettiği ABD Mi ?

Muhsin Hocam,Alimlerin saygınlığına zarar gelmesin demişsiniz,inanın bizi yıkan şeylerden biri de ''kol kırılır yen içinde kalır.''anlayışımızdır.

Önde gelen insanların verdikleri zarar daha yıkıcı oluyor maalesef.İnsanlar bu kişi alimdir.Yanliş yapmaz diyerek nice yanlışların arkasından gittiler.Halbuki Ümmetin uyanışına ,güçlenmesine zarar veren herkes Alim de olsa eleştirilmelidir.Neden Amerika da kalıyor sorusuna kimse cevap veremiyor?

Bu arada hizmet eden tabandaki kardeşleri tenzih ederim.Ailelerinden,paralarından,zamanlarından fedakarlık ederek İHLASLA çalışmaktadırlar. Ama bu tabandaki kardeşler ile tavandaki AĞAlar arasında hem stratejik hem de bakış açıları olarak çok fark vardır.

Allah Teala hepimize Basiret nasip etsin.Bu günlerde en çok ihtiyacımız olan şey bu !

''İsrail'i Hoşgör, Müslümanları Boşgör! '' Başlıkda çok yerinde olmuş!
__________________


Alıntı ile Cevapla