Konu Başlıkları: Allah ım ...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2008, 15:45   Mesaj No:2

Emekdar Üye

Medineweb Emekdarı
Emekdar Üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Emekdar Üye isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 16627
Üyelik T.: 11 Şubat 2012
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Yaş:47
Mesaj: 4.081
Konular: 315
Beğenildi:48
Beğendi:0
Takdirleri:149
Takdir Et:
Standart Cvp: Allah ım ...

ALLAHIM!
Tahammül edemeyeceğimiz güçlüklerden, dünya ve ahiret işlerimizde darlıktan, üzüntü verecek mukadderattan,düşmanları sevindirecek kederden sana sığınırız
ALLAHIM!
Günahlarımızı bağışla ve bizi esirge, bizden razı ol, ibadetlerimizi kabul et, bizi cennete koy, cehennem ateşinden kurtar, dünya ve ahirete aitbütün işlerimizi düzelt.Seni anmak sana şükretmek ve iyi ibadet yapmak için bize yardım et ALLAHIM!...
ALLAHIM!
Rahmetine sebep olacak, bağışlamana götürecekşeyleri ve bütün günahlardan uzak kalmayı,iyilliklerin hepsini elde etmeyive nihayet cennete girmeyi cehennemden kurtulmayı senden istiyoruz
ALLAHIM! ALLAHIM!
Tahammül edemeyeceğimiz güçlüklerden, dünya ve ahiret işlerimizde darlıktan, üzüntü verecek mukadderattan,düşmanları sevindirecek kederden sana sığınırız.
ALLAHIM!
Günahlarımızı bağışla ve bizi esirge, bizden razı ol, ibadetlerimizi kabul et, bizi cennete koy, cehennem ateşinden kurtar, dünya ve ahirete aitbütün işlerimizi düzelt.Seni anmak sana şükretmek ve iyi ibadet yapmak için bize yardım et ALLAHIM!...
ALLAHIM!
Rahmetine sebep olacak, bağışlamana götürecekşeyleri ve bütün günahlardan uzak kalmayı,iyilliklerin hepsini elde etmeyive nihayet cennete girmeyi cehennemden kurtulmayı senden istiyoruz.
ALLAHIM!
Hiç bir günahımızı burakma hepsini bağışla, hiç bir üzüntümüzü burakma, bizi sevindir, bize bütün borçlarımızı ödeyecek güç ve kuvvet ver, dünya ve ahirete ait senin razı olduğun her ihtiyacımızı karşıla. Ey merhametlilerin en merhametlisi.ALLAHIM!
Bize dünyada iyilikve güzelik ahirettede iyilik ve güzelik ver ve bizi rahmetinle bağışla, cehennem azbından koru . Ey merhametlilerin en merhametlisiEY RABBİMİZ![Beni, anamı, babamı, ve tüm müminleri hesap görüleceği gün rahmetinle bağışla.Ey merhametlilerin en merhametlisi!..selam tüm peygamberlerin üzerine hamt yanlız alemlerin rabbi ALLAHA dırAMİN Hiç bir günahımızı burakma hepsini bağışla, hiç bir üzüntümüzü burakma, bizi sevindir, bize bütün borçlarımızı ödeyecek güç ve kuvvet ver, dünya ve ahirete ait senin razı olduğun her ihtiyacımızı karşıla. Ey merhametlilerin en merhametlisi.
ALLAHIM!
Bize dünyada iyilikve güzelik ahirettede iyilik ve güzelik ver ve bizi rahmetinle bağışla, cehennem azbından koru . Ey merhametlilerin en merhametlisiEY RABBİMİZ![/B]Beni, anamı, babamı, ve tüm müminleri hesap görüleceği gün rahmetinle bağışla.Ey merhametlilerin en merhametlisi!...selam tüm peygamberlerin üzerine hamt yanlız alemlerin rabbi ALLAHA dırAMİN Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim!

Ben bir hiçtim,beni Sen Kudretinle yarattın.
Bana Sen vucüt verdin,hayat verdin,ruh verdin.
Bunları Sen bağışlamasaydın eğer,hiç kimse beni hiçlikten ve yokluktan çıkarıp bu dünyaya göndermezdi.

Ben bir anne ve babadan doğdum.ama ben dünyaya gözümü açmadan önce,onlar da nasıl bir bebek beklediklerini bilmiyorlardı.
Bana Sen kendi dilediğin gibi bir süret verdin.
Bana dünyada hiç kimseye vermediğin bir sima verdin.
Alemlerin Rabbi benim yüzümde,sadece bana ait bir eserini nasıl işlemiş,göreyim ve göstereyim diye.
Alıntı ile Cevapla