Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Aralık 2014, 17:05   Mesaj No:5

Esadullah

Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Kayıp bir Kentten
Yaş:44
Mesaj: 734
Konular: 143
Beğenildi:280
Beğendi:94
Takdirleri:3260
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Peygamber (s.a.v) de Bizim Gibi Beşerdir Diyenlere...

Alıntı:
bilinmez Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Evet, Efendimiz (s.a.v) bir beşerdir ama nasıl bir beşer
beraber okuyalım.

H.KERRAR..


ESEDULLAHTAN ALINTI




Alıntı yaptığım kısım bile,paylaşımı açıklamış . Rasulullah ın tıpkı bütün beşer gibi beşer olması,BEŞERİN ÖNE SÜRECEĞİ MAZARETLERİ KLADIRMAK İÇİNDİR.

RASULULLAH ı insalardan[bşeşerden] farklı kılan sadece,İSLAMI EN MÜKEMMEL HALİYLE PRATİĞE DÖKEREK ÖRNEKLEMESİDİR.Yoksa kehf süresi 110 . ayette Allah ÇIK DEKİ BENDE SİZİN GİBİ Bİ BEŞERİM DEMEZ,DEDİRTMEZ Dİ
Yoksa Rasulullah ın dışında kalan DİĞER BÜTÜN BEŞERDE YAPIP ETTİĞİYLE,YAŞANTISIYLA AYNI değildir.Bunu anlamak içinde çok zeki olmaya gerek yok sayın esedullah .Yukardaki paylaşımdan alıntı yapıtğım yerde görüldüğü gibi kendi içerisinde bile çelişkiye düşen sadece savunma psikolojisiyle yazılmış,Rasulullah ın örnek yaşantısını insanlardan uzaklaştırmak ve pratikte rasulullah ı hayatın merkezinden dışarı çıkarmak ve şeyhlerin ve din adamları kisvesine giren ve dinde insanları Allah ile aldatmaya götürenlere çağrı ve çığır açmaktan başka yere götürmez.Bu tür fikirler ancak rasulullah ı hayatın merkezinden uzaklaştırmak isteyen DİN SATICI VE DİN ALDATICI MEVKİ PERESTLERİN İŞİNE YARAR.


selamun aleyküm güzel kardeşim Allah razı olsun öncelikle geç kalmadığın için konuyu eğer baştan başlıyarak sükunet içinde okursan özünü anlarsın umudundayız ama artık kurtul şu şeyhlerden ;)... konu gayet açık ve net sen yada bir başkası beşerde takılanlar için hazırlanmış bir konu...inşaallah faydalanan kardeşlerimiz olur.

Ayrıca tekrar bir makale ile medineweb de olmak çok güzel ...

vesselam veddua

Alıntı ile Cevapla