Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2015, 19:09   Mesaj No:1

Bedia Özdemir Tokel

Medineweb Üyesi
Bedia Özdemir Tokel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Bedia Özdemir Tokel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 25542
Üyelik T.: 04 Şubat 2013
Arkadaşları:8
Cinsiyet:
Mesaj: 72
Konular: 44
Beğenildi:39
Beğendi:3
Takdirleri:163
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Avrupa'nın İntiharı,Fransa Olayları /Bedia Özdemir Tokel

Avrupa'nın İntiharı,Fransa Olayları /Bedia Özdemir Tokel


Avrupa'nın İntiharı,Fransa Olayları /Bedia Özdemir Tokel

İstanbul'dan Viyana'ya döndüğümde çocuklarım heyecanla etraftaki camilere yapılan saldırıları anlattılar.Başörtülülere hakaretler , saldırılar ,caminin kapılarına yazılan yazılar,diğer caminin kapısına konan domuz parçaları vs....Telefonum da aynı şeyleri haber veren mesajlarla dolmuştu.

Avrupa'da İslamofobi , güçlü bir İslam düşmanlığına dönüşmüş durumda . Bunun sebepleri arasında , sağcı partilerin güçlendirilmek istenmesi , göçmen politikası başarısızlığı , hatta '' Güçlü Müslüman Lider'' Erdoğan'ın , İslam Dünyasında yükselişiyle de yakından alakalı olduğunu düşünüyorum.


Ayrıca Avrupalılar , kiliselere rağbetin azaldığını biliyorlar.Çünkü kapısına kilit vurulan ya da satışa çıkarılan kilise haberlerini de okumaktayız.Her yıl Müslüman nüfusu hem doğum hem hidayet sebebiyle artıyor. Böylece bir 30 , 40 yıl sonra Avrupalı Hristiyan nüfusun azalarak azınlıkta kalacakları endişelerini zaman zaman Avrupa basınında dile getiriyorlar.Müslüman sayısının artarak , Hristiyan Avrupalıların azınlıkta kalacağını gösteren araştırmalar , Avrupalıları dehşete düşürüyor.



Yoksa sadece '' ( Hz. )Muhammed Peygambere saldıran karikatüriste kızdığı için dergiye saldırı oldu ,bütün Müslümanlar terörist ! '' safdilliğinde kim varsa önyargılar ormanında kalsın.Medya algı yönetiminden,politikasından kendini kurtaramayanlarla işimiz yok ,sözümüz düşünce sahibi olanlara ..


Fransa katliamı olmadan önce de ,yaklaşık 4 aydır Müslümanlar -işid bahane edilerek -Avusturya basınının hedef göstermesiyle zor durumdaydılar. 7 Ocak'ta Fransız Mizah dergisine yapılan saldırı ile de işlem tamamlandı. Artık Avrupa'da sonun başlangıcı diyebileceğimiz bir süreç başlamış oldu. Zaten var olan İslamofobi ,İslam düşmanlığı ,ırkçılık had safhaya gelecek.Çok iyi tezgahlanmış bir oyun var ortada .Avrupa'da yaşayan Müslümanların can güvenlikleri bundan sonra tehlike altında gibi görünüyor..


Zaten Haçlılar ve Siyonisler ile Müslümanlar arasında savaş hiç bitmedi. Müslümanlara kinleri de .....


Bu olaydan sonra bazıları savunma psikolojisi ile İslam'ın barış dini olduğunu anlatmaya çalışmışlar.Bazıları da Rasulullah Efendimizin Mekkeli Müşriklerle nasıl müşfikce sabırla mücadele ettiğini anlatmışlar . Suçluluk psikolojisi ile ''hepimiz Charlie'yiz'' diyen Müslümanlar da olmuş . ''Müslümanlık zaten orta çağdan kurtulamadı ki'' diyerek yazı döşenenler .Charlie'nin ölmeyi hak eden biri olduğunu ispata kalkışanlar ,''Bütün Müslümanlar Öldürülsün'' diye twitterde tag açanlar...Suçlular hemen bulunsun'' diyenler...''Ama'' demeden mutlaka kınanması gerektiğini yazıp çizen içimizdeki aklı evveller....Tüm bunlara bakınca ,bir yere doğru gidiyoruz ama ,Nereye ?!


Terör kınanmalı elbette ama aynı günlerde öldürülen Filistinlileri,soğuktan donarak ölen Suriyeli bebekleri ve daha Dünya tarihinde Müslümanlara yapılan katliamlarda neden böyle sesiniz çıkmadı bütün Dünyayı ayağa kaldırmadınız diye sormazlar mı ?! Onların ki can da bunların ki ne ?! Söyleyen ,söylemiş ''Dün ,Nijerya'da 2000, Irak'ta 83,Yemen'de 38,Suriye'de 26,Afganistan'da 16,Fransa'da 12 kişi öldürüldü.Fakat Dünya sadece Fransayı konuşuyor. ''


Bu hep böyle oldu ,bundan sonra da böyle olacak...Müslüman canının zerre değeri yok,haber değeri yok...
Bir mizah dergisinin basılarak 12 kişinin öldürülmesi nasıl vahim bir olay ise insanlar içeride ibadet ederken ,caminin kundaklanması da ya da ulaşım araçlarında hakarete uğraması da ,okul çocuklarının korkarak okula gidip gelmesi de aynı derece vahim bir olaydır.İki yüzlü Avrupa basını bunları haber yapmadığı sürece ,basın özgürlüğünden bahsetmesin.


Eğer doğru haber yapılsa ,bir haftada Sadece Avrupa'da saldırıya uğrayan Müslüman sayısı yüzlerce olmalı.Ama ne haber yapılır ne mahkemelerce ciddiye alınır .Üstelik siz de suçlu bulunuverirsiniz.Haçlı zihniyetinin hukuku budur.


Ben ise bu tiyatroyu kimin yazdığını merak ediyorum.

Fransa'da mizah dergisine saldırı Kimin eseri! Fransız istihbaratın bir oyunu mu ? Siyonist Yahudilerin bir öç alma politikasını mı ,yoksa tüm Dünya'ya lanse edildiği gibi Müslüman terörü mü? En zayıf ihtimal ,Müslümanlar ;bunu bulmak için hafiye olmaya gerek yok ortalığa yayılan saldırı videosunu izlemek yeterli.Hiç sabıkası olmayanların yapabileceği bir eylem değil.Silahları tutuşlarından,tereddütsüz hareketlerinden ,soğukkanlılıkla düşen ayakkabıyı almalarından ;bu kişilerin uzmanca eğitilmiş olduğu hemen göze çarpıyor.Bu profosyenel kişilerin ,hem de ikisinin arabada kimliklerini unutmaları ise tam komedi. Koachi kardeşler sadece seçilmiş kurbanlar bana göre ..


Yakın zamanda -Tam bir ay önce -Fransa Filistin'i tanımış ,İsrail ise sert tepki göstermişti. En kuvvetli ihtimal ise Siyonist İsrail..Olayı araştıran komiserin intiharı bu tezi güçlendiriyor.Çünkü bu olayların bir başlangıcı ...korkarım daha da devam edecek..İsrail bir taşla iki kuş vuruyor.Hem Fransa'nın cezasını keserek teker teker Filistin'i bağımsız ülke olarak tanıyan diğer Avrupa ülkelerinin cezasını kesmiş oluyor.Avrupa'ya gözdağı veriyor. Hem de Müslümanları hedef gösteriyor.


Fransız istihbaratının yaptığını sanmıyorum ,çünkü artık Fransa'da kaos hakim olacak ,bu kaosla başa çıkabilmek kolay değil.Fransa istihbaratının yapması için ya hükümetin büyük bir skandalı örtmeye ihtiyacı olması ,ya da büyük bir mali krizde olması lazım .


Yine de olayın faillerinin kim olduğu hakkında bir şeyler söylemek için erken,çünkü bu iş 11 Eylülden daha karışık,11 Eylül olaylarının ilk dakikalarında Müslümanların yapmadığını Amerikalı Siyonistlerin yaptığını söyleyebiliyorduk.-Çünkü Müslümanların böyle bir güce sahip olmadığını biliyorduk.-Fakat Fransa olaylarında cevaplanması gereken sorular var.


Yıllardır Müslümanlara karşı yürütülen acımasız politikalar,algı yönetimi ,ikiyüzlü haberler,önyargılar sebebiyle Avrupa'da zaten Müslümanlara karşı olumsuz bir tavır mevcuttu.İŞİDİ bahane ederek Avusturya'da Müslümanlara karşı ciddi saldırılar başlamıştı.Fransa Katliamıyla işin dozu artacak ..Pegida Şubatta yürüyüş için Viyana'ya geliyor.(Katılımı merak ediyorum doğrusu.)Böylece Avrupa bindiği dalı kesmeye devam ediyor.Nüfusun yüzde 20'si göçmenlerden oluşan Avusturya , büyük tehlike ve çıkmazlara kapı açtığını göremiyor.Müslüman nefreti , sağduyulu bakışı engelliyor.


Zaten ortak para euroya geçişten sonra iyice bozulan Avrupa ekonomisi iyice bozulacak gibi görünüyor ,çünkü son yılda sadece Almanya'dan Türkiye'ye göç eden Türk kökenli akademisyen sayısı binleri buluyor.


Avrupa hangi sebeple olursa olsun bilerek veya bilmeyerek tırmanışa geçirdiği Müslüman düşmanlığı ve İslamofobi ile belki,bazı Müslüman göçmenin ülkesine dönmesine sebep olacak,ama bu zannettikleri gibi onların bir kamburdan kurtuluşu olmayacak,tam aksine mali krizler dolayısıyla çöküşlerini hızlandıracak ...Zaten Avrupa , Müslümanların Avrupayı terk etmeyeceklerini biliyorlar..Yapmak istedikleri,Müslümanları bastırmak,ötekileştirmek,ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapmak....Kilit noktalara ,önemli mevkilere Müslümanların gelmesini engellemek....(Tanıdık geldi değil mi ?!)

Burada önemle üzerinde durulması gereken noktalar şunlar ;

1-Bu olaylar karşısında Avrupa Müslümanların tutumları ve ne yapacakları ,nasıl bir strateji izleyecekleri...
Yurtdışı Türkler daire başkanlığı ne yapacak? Bence bu Bakanlığa çok görevler düşüyor.

2-Batının Özgürlük anlayışı

Ve Netice ...

Avrupa'da Din çöktü..

Aile Çöktü...

Kilise Çöktü...

Gençlik uyuşturucu komasında...

Mali kriz,işsizlik had safhada...

Bunlara ek olarak Avrupa , İslam düşmanlığı ile ,yavaş yavaş intihar ediyor..



Bedia Özdemir Tokel,Wien
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Bedia Özdemir Tokel 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Concordance /El-Mu‘cemu’l-Müfehres li... Makale ve Köşe Yazıları Bedia Özdemir Tokel 0 791 10 Ağustos 2020 01:23
İYİLİK ORDUSU / BEDİA ÖZDEMİR TOKEL Makale ve Köşe Yazıları Mihrinaz 1 1795 01 Ocak 2019 16:08
KALB-İ-i SELİM OLMADIKÇA Makale ve Köşe Yazıları su damlası 2 1969 10Haziran 2018 18:36
İDDET BEKLEMEK Makale ve Köşe Yazıları Bedia Özdemir Tokel 0 1879 21 Aralık 2016 09:34
Evlilik Üzerine -1-/Gençlerin Evlilik Problemi Makale ve Köşe Yazıları BuRCu__ 1 2721 01 Eylül 2015 08:29