Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ocak 2015, 19:40   Mesaj No:3

ali70

Medineweb Sadık Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:ali70 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 36490
Üyelik T.: 14 Aralık 2013
Arkadaşları:17
Cinsiyet:
Memleket:karaman
Mesaj: 812
Konular: 38
Beğenildi:236
Beğendi:586
Takdirleri:449
Takdir Et:
Standart Cevap: Avrupa'nın İntiharı,Fransa Olayları /Bedia Özdemir Tokel

Eğri oturalım doğru konuşalım: Peygamber efendimize(sav) hakaret içerikli karikatürler yayınlayan bir pisliğin ölümüne hiç üzülmedim. Müslüman coğrafyasında binlerce masum can hayata veda ederken, kimse Hıristiyan teröründen bahsetmiyor. İsrail, Filistin'i kan gölüne çevirirken, kimse Yahudi teröründen bahsetmiyor. Fransa'da bir avuç pislik, tüm dini değerleri hiçe sayarak hakaret etmeyi özgürlük sayıyor ve kışkırtma neticesinde canından olunca İslami terör oluyor öyle mi? Yemezler.

Yalnız; tarihte görüldüğü gibi, her olayın bir sebebi, bir de sonuçları vardır. Bu olayın sonuçlarından kim nemalanacak ona bakmak lazım. Bütün dünya liderleri törene katılırken, ABD'nin orada olmamasının sebeplerini düşünüyorum. Bulamadım. Ama yakında kokusu çıkar. Avrupa'da İslam düşmanlığı artacak, bunda şüphe yok. Zaten bir düşmanlık vardı, şimdi sadece adını koyacaklar. Bundan en çok kim yararlanacak? Bence İsrail.

Avrupa'da dediğiniz gibi kiliseler çöküyor, satışa çıkarılıyor. İslam ise hızla yükselişte. Avrupalılar göçmenlerden çok Müslümanlığa geçen kendi vatandaşlarından korkuyor. Çünkü göçmenleri yurt dışına atmak çok kolay. Ya kendi vatandaşların. Bir kere İslamiyetin kokusunu ve tadını alan Avrupalılar hızla İslamı seçmeye başladıklarında ne olacak? Bence bundan korkuyorlar.

Bu olayın altında bir çapanoğlu var. Muhtemelen de Yahudi parmağı... Tıpkı ABD'deki ikiz kulelerde olduğu gibi. Çünkü saldırının olduğu gün, ikiz kulelerde çalışan hiç bir Yahudi o gün işe gitmemiş. Bu kadar mı tesadüf olur. Ya şimdi? Fransa, Filistin devletini tanıma aşamasındayken, böyle bir olayın patlak vermesi gerçekten manidar.
__________________
Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz.
Alıntı ile Cevapla