Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Temmuz 2015, 10:33   Mesaj No:50

EyMeN&TaLhA

Medineweb Emekdarı
Avatar Otomotik
Durumu:EyMeN&TaLhA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21422
Üyelik T.: 08 Kasım 2012
Arkadaşları:36
Cinsiyet:
Mesaj: 3.299
Konular: 784
Beğenildi:131
Beğendi:34
Takdirleri:141
Takdir Et:
Standart Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler

Bide ataturk unv.ilitam cok kolaymis gibi bi izlenim var.gecmis yillarda okuyan kardeslerimiz arapcadan cikmis sorularla geciyorlarmis.o zaman 25 ila 30 arasinda degisiyormus sorular.bu sene ilk defa sorular sabitlenip 20 soruya dustu. Boyle olunca sorularin kalitesi yukseldi.ve arapcadan temeli olmayan bi cok kisi kaldi.bunlardan biri de benim.Birde mezun olurken agno yani 2 senenin toplam ortalamasi 2 nin uzerinde olmasi gerekiyor ki.calismadan sadece ders gecebilirsiniz fakat agno 2 ve uzeri olmasi icin ders calismaniz sart.

butunleme var.4.sinifta tek ders sinavi var.borde agno nuz 2 nin altindaysa dd olan derslerinizi yukseltmek icin sinava girebiliyorsunuz.benim agno sorunum oldugu icin bu donem arastircam.3.sinifta agno aranmiyor.3. Sinifin 2 doneminde de 4 dersten kalirsaniz otomotik olarak sinif tekrari yapiyorsunuz.en az 3 dersiniz kalmasi gerekiyor gecmek icin.

Bence en zor dersler fikih,islam hukuku ve arapcaydi 3.sinifta.

Olumlu yonlerine gelicek olursak,canli dersler cok iyi geciyor.hocalar bu anlamda bo cogu iyi.soru sorms imkaniniz mevcut.dersler 5 ten sonra.dokumanlar hqftalik yukleniyor.genelde notlarda cok cok degisiklik olmuyor.sorular ertesi gun yayinlaniyor..bi kac gun sonunda da notlar aciklaniyor.cagri merkezi gecmis yillarda problemliymis ama bu sene gayet donanimli bilgi yonunden..

Sadece vizea icin gitmiyorsunuz.diger sinavlar icin erzurum da bulunma sartiniz var.ulasim gayet rahat.sempozyum ve seminer baglaminda gelismos bi sehir oldugu icin yurt problemi yasamazsiniz.ve universiteye yakin yurtlarda kalma imkaniniz var.3.siniflarin sinavlari cumwrtesi 9;30 dan 12 ye kadar.oglen 2 den sonra da kur an sinavi var.sozlu seklinde oluyor.

4 sinifta formasyon alabiliyorsunuz.sanirim dersler yuzyuze.ama diploma notlari dusuk.

Simdilik bu kadar..

Sorunuz olursa bildigim kadariyla yanitlarim insaallah.
Alıntı ile Cevapla