Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Eylül 2015, 20:25   Mesaj No:104

mavli

Avatar Otomotik
Durumu:mavli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 50417
Üyelik T.: 05 Ağustos 2015
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 4
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:3
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler

Alıntı:
specialman20 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
hocalarım formasyonlar hep son sınıfta mı veriliyor ? 3.sınıfta alma gibi bir imkanımız var mı acaba ?
bunu bende merak ediyorum yökün şöyle bir duyurusu var[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] nurşen hocam siz ne diyorsunuz bilginiz var mı?
Alıntı:
nurşen35 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
1) Yüzyüze eğitim zorunlulugu yok
2) 1 ara 1 final sınavı var dönemlik. Ara internetten oluyor. Final de fakültede oluyor.
3) Gecme notu: 50 Çan eğirisi yok.
4)Kitap veriyorlar.En güzeli de bu yani Ve internet üzerinden canlı dersler var diğer ilitamlar gibi işliyor sistem sanırım.
5) Harc parası : yıllık 1027 tl. Başkada para istemeyeceklermiş.

Ben 9 eylül ilitamdayim kisa bilgi vereyim.gecme notu her ilitam gibi vize ye girersen 52 ile gecersin.sistem buraz duzeltilmeye ihtiyaci vardi bu sene ne olur.ama internetten vize olurken herhangi bir kopma durumunda finalden onceki gundetelafi sinavı yapılıyor bunda sıkıntı yok.arapca her zamanki gibi ama birqz zorlastiracaklarini soyluyorlar ama arapcada konular belli zaten.sinavda kalacak yer sorunu okul karismiyo hatta izmirde otel sorunu yok yanifinalden sonra butunleme var. En guzel yani kitap vermesi idi bu sene onu kaldiriyorlar videolar canli degil istedigin zaman izleyebiliyosun.tavsiye ederim.




Arapcasi zor kiraatiniz düzgün değilse ezberiniz yoksa mülakat ta ezerler biraz.sinav sonuçlarına itirazlarıniz genelde sonuçlanmaz artı her ilitamda olan sistemin oturmamasi gibi sıkıntılar var ve bu sıkıntılar izmirde daha coktu ayrıca izmir sinav zamanları çok sıcak oluyor ben geçen sene mezun oldum şuan sistemin durumu nedir bilmiyorum







Alıntıdır..
Alıntı:
nurşen35 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Dokuz Eylül Üniversitesi - İlitam
bilgiler için sağolun sistemin sorunlu olduğunu herkes söylüyor bu korkutmadı değil arapçam iyi değil imam hatip mezunu değilim necla yadsımanın videolarını indirdim çalışıyorum faydası olurmu? kıraatim iyi sayılır bir bayana göre tabi lise döneminde yatılı kuran kursunda kalmıştım senelerdirde bayanlara öğretiyorum imam hatip meslek derslerine giriyorum ezbere çalışmam lazım ilk ve ikinci yıl ezber sureler hangileri biliyorum çok soru sordum ama kusura bakmayın şimdiden Allah razı olsun

2013-2014 BAHAR YARIYILI İLİTAM YÜZYÜZE EĞİTİM-FİNAL-BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMLARI (3. VE 4. SINIF)
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
faydalı oldu sağolun
Alıntı ile Cevapla