Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Eylül 2016, 19:29   Mesaj No:4

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1171
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart

Sayın Hayrat Kardeşim,
yazdıkların aklı selim ve İslam kardeşliği koktuğu kuşkusuz. Allah rızası ve İslam yararına bir araya gelme arzusu da zaten İslam'ın emri...cuma bunlardan biri...
Kötü örnek, örnek değildir elbette. Bir kötüyü baz alarak tüm iyilere kötü gözü ile bakmak da sağlıklı değildir vicdani hiç değildir. Yazdıkların da bu anlama geliyor zaten.

Gel gör ki dışarıda kazın ayağı hiç de öyle değil.40 yaşı aştık ve 25 yıla yakın İslami cemaatlerle iç içe yaşıyoruz. Ve size şunu diyeyim ki cemaatler islamın şubeleri olması İslam şemsiyesi altında toplanması ve dahası islama hizmet yarışında kardeşliklerin perçinlenmesi gereken cemaatler, benden olmayanın canı cehenneme profili çizildi/çiziliyor. Bir akşam nurculara giderken ertesi gün Süleymancılara gitme şansınız yok gibi. ya sadece benimsin ya da benden uzak dur.Ya bitaraf olursun ya bertaraf. bu düşünce tarzı tutarsız gayri vahy Komik ve ağlamaklı bir durum.Bunu hep yaşadık yaşıyoruz.
Hatta bulunduğum ilçede aynı cemaatten 8 kişi 4 ayrı medrese açabiliyor ve de o 8 kişi birbirlerine İsrail Filistin misali...mafya liderleri gibi bunlara para akıtan esnaf parsellenmiş bu semt benim diğeri senin kırmızı şerit!
Uzun hikaye...

Şu duaya amin demek erdemliğini göstermek lazım;
1-Allahım sırf senin rızan için cemaatleşen,kardeşleşen,yarışan ve kuran ve sünneti gölgede bırakmayan berrak islamı rehber edinen tüm cemaatlerden razı ol bizleri de dahil eyle.
2-Allahım ihlas samimiyet ve islam derdi olmadan, çıkar menfaat siyaset hasılat rütbe vs vs vs peşinde dolaşan islamı kullanan safları aldatan iyi niyetlere tecavüz eden cemaatlere hidayet vermeyeceksen kahru perişan eyle.
Amin.
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla