Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Eylül 2016, 00:41   Mesaj No:6

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.985
Konular: 339
Beğenildi:1162
Beğendi:331
Takdirleri:7539
Takdir Et:
Standart

acizane cemaatler hakkında tesbit ettiğim genel profil;
1-fetö vb gibi kelebek gibi uçar akrep gibi sokar sinsi tipliler.bu tiplerde hedefleri için islam dahil hepsi araçtır.genelda maşa ve piyon olup ibn übey profili çizerler.zina içki adam öldürme tecessüs ihanet kebair ihanet hepsi mubah...alt tabakası samimi de olsa orta ve üst tabaka tamamen çirkef.amaçlarına ulaşmak için her alanda namus haysiyet din şeref vs.ödün vermekten çekinmezler.


2-daiş ve 92'lerdeki güneydoğu Hizbullahlı tipliler tarihteki haricilerin profilini çizerler.ama hariciler inançlarında samimi takvalı iken bunlar maneviyattan uzak birilerinin holiganlığını yapmakta bir taşla beş kuşu vurma amacındalar.din adına dini vur.insanlık adına insanlığı vur.namus adına namusu vur.nihai hedefleri tüm mukaddesatları yok ederek itibarsızlaştırarak bir yerleri işgal edip otlamak.tasması elinde olan sahiplerinden bir aferin ve kemik kapmak.

3-menzil tipli tasavvufçular sufillik adı altında islamı hurafe bidat uydurma bindirme yaşanmaz hale sokmak.bu kesim samimi olmakla birlikte yaptıkları tahribatın farkında değiller.kuran ve sünnet ikinci plandadır.şeyhleri mürşitleri gavsları ne dese o.mesaileri mürşitlerinin reklamı kerameti takvası ilmi nuru sakalı cübbesi abdesti vs ile yücelmek yüceltmek. Benim şeyhim senin şeyhi döver profili ile kapalı kutu olup Müslümanlığı kendilerinden ibaret sanmak ve bunu ibadet telaki etmek....cemaatleri genelde avam olduğundan tüm sermayeleri dudaklardan duydukları ilim....duydum gördüm bildim ilmi ile rivayet rivayeti zam ıskonto ile devam eder....hurafe bidat şirk bu alanda cirit atmaktadır.saç sakal cübbe ile hasılat toplarlar....siyasi amaçları beklentileri yoktur.palazlanayım kimse karışmasın kerizler uyanmasın kıyamet kopsun bize ne....


4-ırkçı tipliler ise ırklarını dine değil dini ırklarına sentez ederek ilimsiz irfansız kör topal mafyavari bir mücahitlik....onlara göre ırkına sahip çıktığı kadar dindardır.ırkı yükseldikçe dini yükselir.ırkı düştükçe dinide düşer.onun ırkı seçilmiş ırk.tüm ırklara bedeldirler.ırkı Müslüman doğar.ırkı ile islam aynı şeydir.ırklarına uzanan el dinlerine uzanmıştır. Dinine rengine ırkına bakılmaksızın ölmeliler....bunların kuyruğuna basılmadıkça toplum için zararsızdırlar.


5-en sağlıklı cemaatler en çilekeş olanlardır.en çok tepki çekenler en çok tekfir edilenler en çok dışlananlar ve Kuran sünnete en bağlı olanlar hep yargısız infazlara kurban edilirler...ihvan gibi...İslamoğlu cemaati gibi...filistinin hizbullahı gibi...abduh ekolu gibi..seyıd kutup ekolu gibi...ibn teymiye gibi..

islama dindarlara ehli tevhide en çok zarar veren kesim ilk üç kesimdir.ve maalesef ümmetin çoğunluğu da bu kesimlerdir.
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla