Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2016, 22:27   Mesaj No:17

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart

mustafa israiloğlu bir israil projesidir.mustafa ile imam ibni teymiyeyi aynı kategoride yani her ikisinide alimdir demek ikisinide tanımamaktır.

imam ibni teymiye hatasız değildir eleştirilemezde değildir, yalnız enaz imam ibni teymiye kadar Alim olmak lazım eleştirmek için.Yoksa Alim cahili anlar ama cahil alimi anlayamaz. alimin öncesi cahillikten gelir ama cahilin alimlikten haberi dahi yoktur.

İmam ibni teymiyenin hemen hemen her görüşü benim yanımda bir değeri vardır.Her kim imam ibni teymiyenin hangi görüşünün yanlış olduğunu düşünüyorsa buyursun konu açsın deliliyle ve usuluyla münazara yapalım.

mustafa nın ise laik demokratik sistemlerde oy vermenin küfür olmadığı,demokrasinin şehidlerinin olabileceği,anıtkabir gibi bir puthaneyi, kabede Rasulullah ında içinde put olduğu halde yöneldiğini diyecek kadar Rasulullahıda bu günki anıtkabir putperestlerine benzetip son Rasulunda putperest olabileceğini vurgulayan küfür fikirleri vardır.Ve bunun gibi daha çok fikri olanı hangi dinin alimidir.ha islamın alimi olamazda,neyin hangi dinin alimidir onuda görecez.daha düne kadar fetulla güleni öven HAYDE ONUN GİBİ Bİ ALİMİN AYAKKABISINI YETİŞTİRİNDE GÖRELİM DİYEN BATIL FİKİR SAHİBİR.daha sayayım mı...
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla