Konu Başlıkları: Dua etti Beddua Değil
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2017, 13:20   Mesaj No:3

nurşen35

Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4415
Beğendi:3686
Takdirleri:14203
Takdir Et:
Standart

İslam dininde mutlak bağlılık temel ilkelerdir. Ahlak dinimizin en temel ilkesiyken, bu örgüt kendini gizleme, haram işleme, iki dilli konuşma,yalan söyleme, şantaj yapma gibi gayri ahlaki yöntemlere başvurmuştur. Bu tür davranışların İslamla alakası yoktur. Bu örgüt en başta aile bağlarını yok etmeye çalışmış, sonra onların dini ve milli duygularını kullanmak istemiştir.
Bu örgüt Batıâda İslamofobi yükselirken, onlara şirin görüşmeye çalışmıştır. Din mensuplarıyla barış içerisinde yaşamak esastır ancak dinler arası siyaset mühendisliği altında birlikte olunamaz. Böyle bir tutuma dini açıdan onay vermek mümkün değildir. Din adına çıkar elde etmenin bir dini temeli olmadığı gibi bu tür yapıya karşı koymak hem ahlaki hem de dini sorumluluktur. Hiç kimse aklını ve iradesini başkasına teslim edemez. Din adına Allah adına insanların duygularını kullanarak kurulan yapılar İslama taban tabana zıttır.

BU ELEBAŞINI DİN ALİMİ OLARAK GÖRMEK MÜMKÜN DEĞİL

Uzun yıllardır varlığı bilinen, dini duyguları istismar eden, vatanın evlatlarını çalan, dinin temel değerlerini gasp eden, kendine insan ve imkan devşiren, devletin tüm yapılarına giren ve son darbe teşebbüsünü yapan örgütü dini bir örgüt olarak görmek mümkün değildir. Örgüt elebaşlarını imam kendisini de kahinat imamı olarak gören bu kişiyi din alimi olarak görmek mümkün değildir. Bir gecede masum insanları katleten bu örgütün ne insanlıkla ne de İslamla bir ilişkisi olamaz.


Yukarıdaki yazı 2014 paylaşmış vertyücek ...
Şu zamanımızda yaşananların ardından da yine bu şekilde düşünüp halen hoca efendi diye bahsediyorsanız, sizi esefle kınıyorum..
Ehl-i sünnet yolunda olan hocalarımıza hakaret ettiğinizin farkındasınızdır. İnşaAllah..
15 Temmuz'dan kısa bir süre önce sizin hoca efendi dediğiniz hainin şöyle dediğini size hatırlatırım'' Haçlıların sizin yurdunuzu alması kötü bir şey değil ki, onlar sizin kadınınıza ,kızına hiç bir zarar vermez.İbadetlerinize dokunmaz'' diyen FETÖ Terör Örgütü kimin uşaklığını yaptığını haydi bu saatten sonra bu millete anlatında bizi ikna edin., edebiliyorsanız , tamamıyle çamurun içinde boğuluyorsunuz, nereye el atsak hep siz ve sizin gibiler İslamiyete verdiğiniz zararlardan dolayı hiç kimse hakkını helal etmiyor..

Bende sizin gibi düşünen örümcek ağlı akılsızlara diyorum ki,



BİRLİĞİMİZİ BOZANIN, DİRLİĞİ BOZULSUN..( Bilinçli beddua ettim)
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla