Konu Başlıkları: Fethullah Hoca Neden Beddua Etti?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2017, 19:19   Mesaj No:3

nurşen35

Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4415
Beğendi:3686
Takdirleri:14203
Takdir Et:
Standart

Darbe Gerçekleşmiş Olsaydı...



Örgütün planlarını artık milletimiz çok iyi biliyor..

FETÖnün 15 Temmuz sonrası planını deşifre eden güvenlik güçleri örgütün, başarılı olması durumunda ilk iş olarak Bank Asyayı sahiplerine geri vereceği ve dersaneleri tekrar açacaktı.. Çete El konulan Zaman ve Bugün gazetelerinde de kontrolü yeniden ele alacaktı.


Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 250 cana mal olmuş ve 2000 den fazla yaralımız hain kalkışma sonucunda şehit ve gazi olmuştur.

Buna göre asker kıyafeti giymiş teröristler, ülke yönetimine hakim olunduğu anda ilk iş olarak TMSFnin 29 Mayıs 2015 tarihinde tamamına el koyduğu Bank Asyayı resmi sahiplerine devredecekti.


Akabinde FETÖye finansal destek sağladıkları gerekçesiyle kayyum atanan şirketler sahiplerine geri verilecekti. Kapanma süreci hükümete yönelik 17-25 Aralık operasyonunun sebebi olarak gösterilen dersaneler yeniden açılacaktı.


Din istismarcısı örgüte eleman kazandıran dersanecilik sistemi, askeri cunta döneminde altın çağını yaşayacaktı. Altın nesil yetiştiriyorum diye milleti kandıran Terörist Katil nesil yetiştirmiş olduğunu 15 Temmuz gecesi milletimize kanıtlamış oldu.


Başta Zaman ve Bugün gazetesi olmak üzere devletin el koyduğu örgün yayın organları eski hallerine döndürülecek, tekrar örgüt adına yayınlara başlayacaktı.


15 Temmuz darbe girişiminin başarıya ulaşmasının hemen ardından yeniden devralınması planlanan Bank Asyanın FETÖ için ne kadar önemli olduğu, örgüt lideri Fetullah Gülenin verdiği talimatla anlaşılmıştı.
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla