Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Eylül 2017, 11:34   Mesaj No:2

nurşen35

Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4415
Beğendi:3686
Takdirleri:14203
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Karayipler ve Küba'da can kayıplarına ve büyük hasara neden olan Irma Kasırgası, ABD'nin Florida eyaletine ulaştı. ABD Başkanı Donald Trump ise Amerikan halkını 'Sonunda burada! sözleriyle uyardı. Irma kasırgası için 'Kocaman canavar' tanımlaması yapan Trump doğal afet ilan etti. ABD'nin gözde eyaletinde sokaklar fırtınaya terk edilirken halk stadyumlara sığındı. Bölgede 4 milyon ev ve iş yeri elektriksiz kalırken Miami'nin yarısını su bastı.


Küba kıyılarından ayrıldıktan sonra Irma Kasırgası önce Florida'nın güneyindeki Florida Keys olarak bilinen adalar grubuna ulaştı. Güneydeki Miami kentinden sonra batı kıyılarındaki Marco Adası ve Naples'e ilerleyen kasırganın kuvvettinin azaldığı belirtiliyor. ABD Ulusal Kasırga Merkezi, kasırganın kategorisinin 2'ye indirildiğini ve rüzgarın en fazla saatte 177 kilometre hızla ilerlediğini açıkladı. En az 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.




Sokağa çıkma yasağı ilan edildi: Eyaletteki 3,4 milyon eve elektrik verilemezken, Miami kentinin bir kısmı da sular altında kaldı. Bazı kentlerde ise hırsızlığı önlemek için gece sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla