Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2017, 16:27   Mesaj No:3

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.398
Konular: 1269
Beğenildi:11841
Beğendi:8986
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Alıntı:
su damlası Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Ellerin dert görmesin..Bende aynı şekilde yapıyorum.yanlız biberlerim biberiye biberi ..yemesi çok acı olsada tadı mükemmel..
Kısır ve bat yani Tokat batı'nın yanında mükemmel gidiyo.
Teşekkürler canom emeğine sağlık..
Çocuklarda çok seviyorlar bu tursuyu o sebepten aci biberlerden kuramiyorum..ama icine cin biber denilen aci biberlerden atiyorum...
Bir de ilk gun kavanozunda tursunuz tastikca kasikla asağiya dogru bastirin... Yer acilıp baya cokecektir turşunuz zaten..sonrada sikica agzini kapayip atın buzdolabina..
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla