Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2017, 15:24   Mesaj No:8

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1172
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart

Bakış açısına göre değişir.Yani vahy ile terbiye olanın bakışı ile maneviyattan mahrum alakasız nefsi ve şeytani bakış farklıdır.

dünyaya bakışında tüm sermayesi materyalist ve görselden ibaret bir bakış kör ham topal sakat bir bakıştır.bu bakış özelliğe değil güzelliğe bakar.alışveriş merkezlerine bankalara tüccarlara yüzeysel kuş bakışı bi bakın...en önde en güzeli..bir bakıma malını satmadan güzelikleri hediye sunarlar...hatta araba lastiği,çikleti pazarlarken kadını öne sürer.reklam bittiğinde kadın ön plana sürüldüğünden satılan malzeme veya konu ne oda anlaşılmıyor.kadın genelde vitrinlik kullanılır.daha güzeli çıkarsa eski güzel arka sıralara alınır veya burnunu sildiği bir mendil muamelesi.yenisi öne sürülür...batı felsefesinde "güzel kadının satamıyacağı çirkin mal yoktur" ile yola çıkarlar...ve malesef genelde de başarılı olurlar.

bu güzel partonun özel sekreteridir.kendisi ile iş seyahatlerine çıkar.yemekler beraber yenilir.gece yarılarına kadar toplantılar iş görüşmeleri vs....bu güzelin işi patronun ayakkabı boyasından kratavinin düzeltilmesine kadar...

bu kirli kansız namussuz dünyada vefa yoktur.ya paran kadar konuş yada güzelliğin kadar...bu ikisinde gerileme pürsüme oluştuğu an kendilerini kapıda bulurlar...yeni güzeller sırada bekliyor zaten...

oysa ki İslam bu kirli namussuz kapıyı tamamen kapalı tutar.kadını herkesin vitrinlik görsel alanından kaçırır layık olduğu koltuğa oturtur.hatta cenneti ayaklarının altına serer...vahy terbiyesinde yaşayanlar eşlerine kızlarına GÖZLERİNDE GÖZ İZİMİ VAR...buna bile paranoyak olurlar.

anketinize katılamıyorum efendim...
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla