Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Aralık 2017, 22:40   Mesaj No:7

vertyucek

Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:vertyucek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 26456
Üyelik T.: 08 Mart 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 121
Konular: 89
Beğenildi:33
Beğendi:24
Takdirleri:146
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

CÜBBELİ AHMED HOCAEFENDİ’Yİ burada yazılan sapık,İSLAM’A zarar veriyor gibi yanlış iddialardan tenzih ederim.kendisi tek doğru yol olan EHLİ SÜNNET VEL CEMAAT’İN yılmayan kalemi,alimi ve müdafiidir.kendisine yöneltilen suçlamaları da asla haketme-mektedir.bilakis biz sadece HAZRETİ KUR’AN’I baz alırız işimize gelen hadisi uydurma yaftası ile reddederiz işimize geleni alırız diyen vehhabi zihniyetinin önünde set gibi durmuş ve nice insanların gözünü bu konuda açmıştır.Yalnız HAZRETİ KUR’AN’A uymakla olmaz aynı zamanda HAZRETİ KUR’AN’IN yani CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH’ÜN emirlerince PEYGAMBER’E (SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM’e) de uymak yani sünnet ve hadislere de uymak gereklidir doğrusunu aşılamış yegane İSLAM ALİMİDİR.

Burada paylaşılan konudaki reddiye de kendisinin bu konuda taviz vermezliğinin Diyanet İşleri Başkanı dahi olsa yanlış söyleyenin karşısında duruşunun göstergesidir.insaf ve ilim gözü ile konuyu okuyanlar bunu göreceklerdir.


Şimdi gelelim bazı üyelerin kendisi hakkında ki iftira niteliği taşıyan iddialarına.malumunuız çok sorunun cevabı olmaz.çok iddianında böyledir birkaçına cevap verelim:

Meral adlı üye demiş ki:

Alıntı:
meral Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Cübbelinin Sapıklıkları
CÜPPELİ :Peygamberimizin Dışkısı Necis Midir?
HAYIR
PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM normal insana benzemez HAZRETİ KUR’AN’DA alemlere rahmet olarak gönderildiği bildirilen EFENDİMİZ ALEYHİSSELAM temizdir kendisinden ayrılan da temizdir.

Alıntı:
meral Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Cübbelinin Sapıklıkları
[B]CÜPPELİ :Asraile sen git sonra geleceğim demiş

VAY ANAMMM
Bunu söyleyen kendisi değil hocası Mahmud USTAOSMANOĞLUDUR.

Alıntı:
meral Üyemizden Alıntı Mesajı göster
CÜPPELİ :Mahmut EfendiM Azraile sen git ben sonra geleceğim demiş!

YALANCIIII
Yalancı kim oluyor budurumda!?

Alıntı:
meral Üyemizden Alıntı Mesajı göster
CÜPPELİ :Muhammed Mustafa sav eşittir Allahâ!

BÖÖÖÖÖÖÖ
Bunuda kendisi söylememiştir tarikat ehli bir zat söylemiş ve kendisi uyarılarak tevbe etmesi istenmiştir.lütfen bu kadar rahat iftira atmayalım.

Alıntı:
meral Üyemizden Alıntı Mesajı göster
CÜPPELİ :Halk okuyup anlamamalı. Hocalara kör körüne uymalı!

YAAA BAK SENNN
Kendisi ümmete okumayı en çok tavsiye eden alimlerdendir.kendİsi 70,75 kitabın yazarıdır bu kadar kitabı okunmasın diye mi yazmıştır?Alimlere uyun demesi cahillikle iş yapmayın demektir!Daha bu yakınlarda bir sohbetinden aşağıda paylaşacağım okumayı teşvik edici konuşuyor.

Alıntı:
meral Üyemizden Alıntı Mesajı göster
CÜPPELİ :Evliyalar röntgenci imiş!

YANİ SAPIK????
Kendisini dinleyenler görecektir ki EVLİYALAR’A RADIYALLAHU ANHUM kendisi kadar sevgisi ve saygısı olan bir kişi daha bulamazsınız!Onları sapıklıkla asla itham etmemiştir bu sizin iftiranızdır!

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı ile Cevapla