Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Aralık 2017, 00:49   Mesaj No:9

Filistin

Medineweb Aktif Üyesi
Filistin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Filistin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 680
Üyelik T.: 25 Aralık 2007
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Memleket:Bedlis
Yaş:43
Mesaj: 214
Konular: 19
Beğenildi:273
Beğendi:500
Takdirleri:2691
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
vertyucek Üyemizden Alıntı Mesajı göster
CÜBBELİ AHMED HOCAEFENDİ’Yİ burada yazılan sapık,İSLAM’A zarar veriyor gibi yanlış iddialardan tenzih ederim.kendisi tek doğru yol olan EHLİ SÜNNET VEL CEMAAT’İN yılmayan kalemi,alimi ve müdafiidir.kendisine yöneltilen suçlamaları da asla haketme-mektedir.bilakis biz sadece HAZRETİ KUR’AN’I baz alırız işimize gelen hadisi uydurma yaftası ile reddederiz işimize geleni alırız diyen vehhabi zihniyetinin önünde set gibi durmuş ve nice insanların gözünü bu konuda açmıştır.Yalnız HAZRETİ KUR’AN’A uymakla olmaz aynı zamanda HAZRETİ KUR’AN’IN yani CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH’ÜN emirlerince PEYGAMBER’E (SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM’e) de uymak yani sünnet ve hadislere de uymak gereklidir doğrusunu aşılamış yegane İSLAM ALİMİDİR.

Burada paylaşılan konudaki reddiye de kendisinin bu konuda taviz vermezliğinin Diyanet İşleri Başkanı dahi olsa yanlış söyleyenin karşısında duruşunun göstergesidir.insaf ve ilim gözü ile konuyu okuyanlar bunu göreceklerdir.
ben bu cemaatten yetişmiş birisi olarak diyorum ki.Allaha binlerce şükür olsun ki ilahiyat okuyarak bu şirk ortamından kurtulabildim.gözüm açıldı ilimle tanıştım.daha önceleri aynı senin konumunda idim.savunucu idim.hatta müşrik idim.bunları savunmakle geçti gençliğim.bunlara karşı çıkan kaç arkadaşımı kırdım rencide ettim hatta cehenneme yolladım.öyle eğitilmiştim ki cennet cehennem bileti elimde idi.ustaosmanoğlu benim için tartışılmaz bir veli idi.
ilim ehli,ilahiyatlar ve diyanet bunun foyalarını tek tek pazara döktüğünden bunlara dusman kesildi.


Şimdi gelelim bazı üyelerin kendisi hakkında ki iftira niteliği taşıyan iddialarına.malumunuız çok sorunun cevabı olmaz.çok iddianında böyledir birkaçına cevap verelim:

Meral adlı üye demiş ki:



PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM normal insana benzemez HAZRETİ KUR’AN’DA alemlere rahmet olarak gönderildiği bildirilen EFENDİMİZ ALEYHİSSELAM temizdir kendisinden ayrılan da temizdir.

Bu cevap içinde bulunduğunuz ve zamanında benimde içinde bulunduğum içler acısı halimizi anlatıyor.Allah aşkınıza islam'ın tüm fıkhi siyasi tikadi mezheplerinden hangisi hadesten tehareti iptal etti? hadesin tahir olduğunu kabul eden bir tek alim var mı yeryüzünde ve tarihte? tasavufun bazı kolları bu mantıkla hareket ediliyor ki şeyhlerin idrarını bile zemzem suyu sanan ve kandırılan o kadar aptal salak murit var ki! bu putperestlik değil nedir Allah aşkınıza? Rasulullah beşer olarak bizden farkı var mı? O'nu yücelten nubuvet ve risalet değil mi?



Bunu söyleyen kendisi değil hocası Mahmud USTAOSMANOĞLUDUR.

gülsem mi ağlasam mı bilemedim? bu cemaati dolayısıyla eğitip ümmetin başına bela eden bu adam değil mi? bu adam ve talebeleri aynı zehirden beslenmediler mi? ustaosman bunu diyorsa daha vahim değil mi?

Yalancı kim oluyor budurumda!?

sen söyle?

Bunuda kendisi söylememiştir tarikat ehli bir zat söylemiş ve kendisi uyarılarak tevbe etmesi istenmiştir.lütfen bu kadar rahat iftira atmayalım.

gülmekten kırılacağım bak? demekki tarikat değil sapık yol? tarikatın eğittiği bu işte? hele ki bu sözü söyleyen bizzat cüppelidir.görüntülü konuşmasını sana gösteririm istersen?

Kendisi ümmete okumayı en çok tavsiye eden alimlerdendir.kendİsi 70,75 kitabın yazarıdır bu kadar kitabı okunmasın diye mi yazmıştır?Alimlere uyun demesi cahillikle iş yapmayın demektir!Daha bu yakınlarda bir sohbetinden aşağıda paylaşacağım okumayı teşvik edici konuşuyor.

yazdıkları kitaplar hepsi bende var.hepsini de okudum.onun için sapıttım onun için müşrik oldum zaten.her sayfasında en az 1 hurafe serpitilmiş eserler anamı ağlattı.beni bu çirkeften kurtaran ve uyandıran muhterem eşime aynı zamanda hocama sonsuz teşekkürler.

Kendisini dinleyenler görecektir ki EVLİYALAR’A RADIYALLAHU ANHUM kendisi kadar sevgisi ve saygısı olan bir kişi daha bulamazsınız!Onları sapıklıkla asla itham etmemiştir bu sizin iftiranızdır!
editörlerimiz kızmazsa ne diyeceğimi bilirdim bu soruya cevap olarak? mertlik bende kalsın.

küçük bir not: 10 yıl önce bu siteye üye olmuştum.o zamanlar müşrik idim.cübbeli hayranı olarak kovulmuştum burdan.site yöneticisi hoca üyeliğimi şifremi geri verdiği için teşekkürler.
Alıntı ile Cevapla