Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2018, 13:55   Mesaj No:5

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.365
Konular: 1263
Beğenildi:11778
Beğendi:8957
Takdirleri:26191
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Ben bu sözü üzerime alınırım arkadaş. Bilirimki ben düzelmeden ne çocuklarım ne toplum düzelir... Namaz ahlakımı güzelleştirmiyorsa, oturup kıldığım namaza bakmayacakmıyım. Oruç tutarken, şeytan zincirlendi deyip, sonrasında zincirleri serbest deyip şeytanın üzerine mi atıcam ahlakıma zerre tesir etmeyen aç kalmaktan ibaret orucumu..Zekatını vermekten aciz, fakire Allah versin deyip, kendine vereni unutan gömlek düğmesi patladı patlayacak sayın dindar bayefendileri ne yapalım ..Sorsam hepsinin din dersi beşti. Sorsam hepsinde Allah korkusu...Sahi nerden çıktı ozaman bu kadar ahlaksızlık..zulüm..

Bunu Üstün Dökmenin söylemesi sözün doğruluğuna halal getirirmi dersin?. Bu resmi başka bir muhterem adına paylaşsaydım yine aynı yerden mi bakacaktız.)))

Yukarıdaki yorum şahsıma aittir bu arada..Üstün Dökmenin değil))

Bu sözde ne dindarlara ne namaz kılan oruç tutanlara bir sataşma var. Bilakis bu kadar yoğun din eğitimi veriyorsunuz alınıyor da. Ee bu gidişatta bir düzelme olması gerekmez mi. İlahiyat okuma oranı her geçen dönem artan bir milletin değerlerine daha bir sıkı satılması, Kuran'I hayatına sapasağlam geçirmesi gerekmezmi? Bende böyle anlıyorum))

Ta çocukluktan itibaren ana babalar İslam ahlakını dert etmemiş, okullarda desen resim müzik dersi gibi hep beş alıp liseyi bitirmiş, ataması kolay diye ilahiyat okumuş....Alkol kullanan ilahiyat öğrencileri , itiraf gurupları altında her türlü hayasızlığın yapıldığı yine ilahiyat okuyan, din dersi hep beş olmuş ahlak yoksunları..Gelinen nokta maleswf bu...İhl lere Kurana Kursalarına kadar sızan taciz tecavüz ahlaksızlık örnekleri.
Ana babalarınıza iyi davranın diyor dinimiz.. Ana babalar yaşlı biçare ortada. Yetmez gibi 20 tl yüzünden ana baba katili olanlar..Hayvanlara merhamet etmeyen...Çevresinden bi haber evlatlar ... Tacize tecavüze yeltenmekte sakınca görmeyen apartman komşumuz kart amcalar...Daha neler neler...Hepsinin din dersi beşti işte.. Nerede hata yaptığınızı oturun düşünün demektir bu. Hem eğitimciler. .Hem ana babalara... Ahlak şart azizim..

Anlattıklarımızı yaşamayınca kelam tesir etmiyor malesef.
Eendimizin dediği gibi Ey kalpleri eviren çeviren rabbimiz kalbimizi dinin üzerine sabit kıl, bizleri nefislerimizle biran olsun başbaşa bırakma. amin
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla