Konu Başlıkları: SKANDAL!!! /medineweb
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2018, 19:49   Mesaj No:8

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1171
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart

çocuk eğitimi anne karnında başlar. Annenin fikri ruhi sosyal kalitesi çocuğun ta kendisidir. Onun için ana dil ana kucağı ana yüreği ana okulu tabirleri meşhurdur. Baba kalitesi ne kadar pozitif olursa olsun çocuğa bir noktaya kadar etken olur. Anne hamilelikten çocuğun ergenliğine kadar tartışmasız bir etken olduğu bilim/ilim ve dini açıdan ilgili alimlerin ortak noktasıdır. Bu süreçte çocuk kaliteyi anneden alır özellikle kız çocukları. Bu süreci sağlıksız atlatan çocuğun tahribatı ileriki pozitif katkı sağlayan eğitimlerinde hayli zorlanacaktır. Yine bu süreci sağlıklı atlatan çocuğun ileriki negatif katkı sağlayan eğitimlerinde tahribat ihtimallerini minimuma indirir.

anne ve babadan yani aileden sonra okul hayatı başlar. Okul hayatı çocuğun geçmişte ailesinden aldıklarına göre şekillenir. Sorumsuz yetişen çocuk okulda bunun dozajını artıracaktır. Sorumlu yetişen çocuk bu süreçle mücadele ederek olgunlaşacaktır.

Okul yani eğitim hayatındaki müfredat maalesef öğütüm üzere kuruludur. İslam'ın ilk ve en önemli emri OKU ama BESMELE ile...yani Allah 'sız değil Allah'lı bir eğitim...vahy gözetiminde olmayan BESMELESİZ eğitim öğütümdür.

Çünkü vahiy gözetiminde yetişen bir çocuk anne baba öğretmen ve çevre saygı sevgisini ibadet bilir.

şu da var ki asrımızdaki öğütüm canavarları o kadar çok ve acımasız ki, en kaliteli aile bile çaresizce çocuğun düştüğü dejenereyi öğütümü izlemektedir. Dijital ve görsel çevre çocuğu alabora etmeyi başarmaktadır maalesef...1970 li yılarda yetişenler 1980 li yıllarda yetişene göre haylı şanslıdır.1990 sonrası nesil adete binbir şeytanla karşı karşıya kalarak öğütülmektedir.1970 lerde şeytan 1 iken şimdi bindir...

okul dersen daha da vahim...tesettürsüz maneviyat sız ilimsiz kadınların din derslerine girmesi...din dersleri müfredatı daha da vahim. Ezberle ihlasla fatihayı oku sübhanekeyı öğren yeşilayı kızılayı orman haftasını sevgililer gününü anneler gününü babalar gününü TAMAMDIR DİNDAR OLDUN!

öğütüm sistemi ile öyle dindar bir nesil üretildi ki artık mücahide Müslüman kızlarının binlerce takipçisi beğenicisi oldu...besmele yerine selfie çeken neslimiz oldu. Anne babaya öf bile deme emri unutuldu yerine huzur evleri gözü yaşlı çaresizler kesimi oluşturuldu....büyüklerine hürmet küçüklerine şefkat göstermeyen bizden değildir emri unutuldu. yerine bunaklar bilmezler anlamazlar geri kafalılar olarak görülen huzur evine bırakılması bir an önce ölmesi beklenen atalarımız oluştu...babasına çay kahve yapan kız gitti.yerine baba bana da çay koysana ya diyen bir nesil üretildi...sırtı döndüğünde erkek mi kadın mı belirsiz ne olduğu bilinmeyen canice aşılanan kimyası ile oynanan canlılar üretildi...

kimyası ile oynanan, canice eğitilen, Allah' sız bir kafa yapısı taşıması gerekir zehrini enjekte eden bir öğütüm sistemi, bu öğütümle yetişen bir çevre, dahası sorumsuzluğun umarsızlığın ahlaksızlığın bir ilerisi dijital sanal dünya....bu çocuk masum asıl katiller biziz biz....her çocuk masum doğar. Onu Yahudi Hristiyan veya Müslüman yapan biz değil miyiz?

atasına ağlayanlar gitti atasını ağlatanlar geldi....dinini yaşayanlar gitti dinini öğrenenler geldi....dindarlar gitti dinidarlar geldi...evde kayın pederinden babasından sakınan kız/gelin gitti sokağa açılanlar geldi...sokaktaki Hristiyan kızı maria ile Müslüman kızı Meryem farkı kalmadı...corcun da küpesi var ali nin de....marianın da takipçisi var meryemin de...sosyal ve reel dünyada mariayıda beğenen inceleyen çok meryemin de öyle....marianında flörtü var meryeminde...corc pazarda toni cumarteside ali cumada ibadet eder....

namaz mı? oruç mu? tesettür mü? takva mı? ileride olur efendim...
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla