Konu Başlıkları: Buyrun Cenaze namazina!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2018, 21:30   Mesaj No:4

nurşen35

Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4415
Beğendi:3686
Takdirleri:14203
Takdir Et:
Standart

Camiye gitmek ayrı, camide erkeklerle beraber namaz kılmak ayrıdır. İkisini karıştırmamak gerekir. Bunların maksatları bellidir. Resmi yerlere tesettürle sokmayıp, camiye, erkeklerin arasına sokmaya çalışmalarının eşitlikle bir ilgisi yoktur. Maksat, dînî emirleri sulandırıp Müslüman kadınlarla erkekleri bozmaktır. (Kadın, erkekle eşitse, erkeklerle aynı safta olmalıdır) demeleri de yanlıştır. Dinimizde kadın, her yönden erkekle eşit değildir. Mesela, erkek, kadına imam olabilir, ama kadın, erkeğe imam olamaz.
Fakat izlediğim videoda biz kadınlar imam da oluruz erkekler arkada cemaat olur namazı biz de kıldırırız diyecekler neredeyse..
İşte yüzyıllardır İslamın içini oyarak bidatleri yerleştiren din düşmanları böyle nesil yetiştirir.

'' Cemaati imamı görmediğim zaman o cemaatin bir parçası gibi hissetmiyorum '' diyor. Namaz kılarken acaba etrafını mı izlemeli yoksa gözleri secdede huşu içinde namazını mı kılmalı .
Camilerimizde kadınlara ayrılan özel yerler varken bu fitneyi ortaya atanlar elbette art niyetli.. Camide kadınlar biraraya gelerek sohbet edip , sorunlarına çare bulacaklarmış. Kadın evet sohbeti severde hiç değilse camide dünya meşgalesini konuşmayın..
Feministler kabuk değiştiriyor anlaşılan..
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla