Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2018, 19:55   Mesaj No:1

nurşen35

Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4414
Beğendi:3686
Takdirleri:14203
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart İblisi Krallığı Yıkılıyor..

İblisi Krallığı Yıkılıyor..

İBLİSİ KRALLIĞI YIKILIYOR…

Hakikat ile yola düşse kişi, yanılgı da yaşasa bazı zamanlar ve sendelese dahi yoldaki taştan, yine de bulur aslını ve görür batmayan güneşin doğuşunu…

Sessizliğinde sinsi Türkiye düşmanlığı saklı İngiliz oyunu Türkiye’yi kuşatırken, İblisin insanlığa düşmanlığının sembolü olan elmadaki ısırık ihaneti bugün Kızılelma Ülküsünü durdurmak için Türkiye düşmanlarını şeytanın etrafında toparlamakta…

İngiliz siyasetinin soyu Kabil’e varan maşası FETÖ, Amerika içinden Türkiye düşmanlığı yaparken bir yandan da Amerika’yı kemiriyor için için, Amerika eliyle Türkiye’yi işgal etmek için…

İhanetin, cinayetin, kibir, nefis ve şirkin yeryüzüne yayılıp mazlum kanının döküldüğü topraklarda günümüzün Kabilleri yine Habilleri katletme planlarında. Kendilerini tanrı kral ilan etmek isteyen Kabil torunu günümüz firavunlarının karşısında bugün de iyiliğin ve adaletin kılıcı olan Türk Milleti bulunmakta.

Batıl Batı bugün yeryüzünde petrol veya zenginlik için değil, yeryüzünü şeytanlaşmış putperest firavunlarının krallığı haline getirmek için Türkiye düşmanlığı yapıyor. Bugün batılı devletler batıllaşarak şeytanın yeryüzünde ki gücü ve hatta ta kendisi haline dönmüştür. Ölümsüzlük rüyasıyla dünyayı kan gölüne çevirenler, şeytanın üflediği kibir ve intikam duygusuyla artık dünyayı değil, hayatı ele geçirmek için saldırıyor İslam’a ve Müslümana.

Vay o kötülerin haline ki onlar iblis krallığı için gökyüzünde kötülük kapısı açıp Kabil’den beri işbirliği yaptıkları iblisleri çağırdılar yeryüzüne. Kıyamet senaryosuyla dünyanın sonunu getireceklerini sanan din düşmanı putperestlerin şeytani planları, Ümmet’in kıyamıyla kendi sonları olacak.

Korku bilmeyen iyiliğin ordusunun şehadete and içmiş yiğitleri şehadete erip Rahmet ve Merhamet kapısının açılmasını sağladılar. Açılan kapılardan Bedir, Uhud, Hendek, Malazgirt, İstanbul, Çanakkale ve 15 Temmuz’un şehitleri güç veriyor üzerine Cihat yazılmış mücahitlere. Korku ile yeryüzüne İblisin ve Kabil’in kötülüğünü yaymaya çalışanlar günahlarıyla kızgın çöllerin içinde kaybolurken, Habil’in kanıyla sulanmış topraklarda Habil’in nesli Türkiye Liderliğinde direniş tohumlarının filizlenen dirilişi oldu.

İnsanlığın yeryüzündeki ilk Adım’ının atıldığı taç mahallinden, ilk kanın döküldüğü yerlere ve oradan kıblenin Kabe’sine uzanan topraklarda binlerce yıldır katliam yapanların ihanetlerinin özünde şeytanın insanlıktan intikam alma planı vardır.

Sırlar, surların arkasında saklı.

Bizi ne Çin'in Seddi, ne İstanbul'un surları nede Ortadoğu'nun tünelleri durduramaz. İhanetin şeytani kardeşleri Amerika, İsrail, İngiltere ve merkezi olan Fransa, Kırmızı Mavi Beyaz sembolizminde tapınak kardeşliğinin sancağını dalgalandırmak istiyor Suriye’de.

Amerika Rusya ilişkisi farklı bir sır saklar gizeminde, öyle ki Rusya Amerika'ya, Amerika Rusya'ya hizmet eder kayıkçı kavgasının kutsal çocuk senaryosunun satır aralarında. İsrail Yahudi devleti gözükse de Siyonizm'in sancağı kum kentinde dalgalanmaya ve Müslümanlardan Kudüs sürgünü ile Babil'in intikamını almaya devam etmekte.

Dünyada yanan ilk batıl ateşini elden ele medeniyet meşalesi olarak gezdirenler kötülük olimpiyatı misali günahta ve yeryüzünde bozgunculukta yarışıyorlar. O sönmeyen kötülük ateşine tapanlar, ateşe odun olarak da ruhunu şeytana satanlardır aslında.

Amerikan senatosundan atama yoluyla mehdilik uman FETÖ elebaşı, hendek siyaseti yapan HDP, batıl batıya tapan CHP ve Nifak İttifakı olarak İYİ görünümlü KÖTÜ özlü ihanet elması kurdu oluşturdukları şer cephesiyle dışarıdan bizi kuşatan o zalimlere hizmet ederek zulme ortak olan Anadolu Tapınak Şövalyelerinden başka bir şey değildirler. Dünyayı kan kırmızısına boyayanlar hep bir felakete ortak azap toplumunun mihenk taşıdır sadece. Davut’tan siyasi bölücülük ve batıl menfaat umanlar, Türkiye’yi kuşatanların güçlü Türkiye’yi siyasi kargaşaya sürüklemek için TRUVA atına gizlenmiş hainlerdir.

FIRAT ile DİCLE arasını değil yer ile gökyüzünü ve arasındaki her şeyi işaret eden paralel iki mavi çizgi ve ortasında FİRAVUN sembolü iki PİRAMİTİ gizleyen terör örgütü bezine tapıp FETÖ hücre evlerinde krallık hayali kuranlar tarihte olduğu gibi şahit olacak bir kez daha korku krallıkları ve pagan tapınak kalıntılarının yok oluşuna.

Dünyanın kalbi olsa da Kudüs, Kudüs 'ün kalbi atar İstanbul'da ve aklı o hep kapanan çağın karanlık yıkıntılarında olanlar anlayacak ki biz çağ açıp çağ kaparken pagan çağını kapattık ve yıktığımız pagan putperestliğinin yerini aldı İslam Güneşi.

Sonsuz acılar ve katliamlarla kıyamete zorladığını sananlar, bilmiyor ki kıyametle insanlığın sonunu değil, kıyam ile ayağa kalkan ümmet ile dünyayı aydınlatan o batmayan ve zulmün yaşandığı o topraklara batısından doğan güneşi çağırdıklarını.

Kıyamet diye bebekleri katledenler, Firavunluk hayalleriyle şehirleri yıkıp bebek kanlarıyla günahlarının altına imzasını atanlar, kazdıkları hendek ve tünellerle o şehirlerden ebedî helaklerine ve çıkışı olmayan karanlık azap kuyularına bir yol açtıklarını görmezler, duymazlar ve bilmezler çünkü onlar kör, sağır ve dilsizdirler, anlamazlar…

Binlerce yıllık nefret ve intikam planlarıyla vakitlerini bekleyenler şimdi yıldızlardan aldıkları işaretle harekete geçiyor. NATO işgal planı olan 15 TEMMUZ darbe girişiminden beri Kıbrıs ve Akdeniz’de bekleyen İngiliz ve Amerikan donanmaları Türkiye işgal planını başlatmıştır. 15 Temmuz işgal planı, Terör eylemleri, hendek ve isyan planı ve Afrin kuşatmasında başarısız olan NATO batıl terör örgütü şimdi bizzat Türkiye’nin işgal planını başlatmıştır.

TRUMP Pentagon, Amerika Rusya kayıkçı kavgası birinci dünya savaşında olduğu gibi Türkiye’yi araya alarak yok etme planıdır. TRUMP Suriye’de çekilme planını açıklayınca Batıl Derin Devlet harekete geçerek Suriye’deki gücünü harekete geçirip kimyasal saldırı yaptı. Yeni 911 planına başlayanlar bir dizi yeni eylemi harekete geçirerek NATO’yu bölgeye sokacaklar. TRUMP ise yeni 911 programının hedef tahtasındaki en değerli kart olarak oyuna sürüleceği gün için bekletiliyor. 911 paketinde İran İsrail savaşı, Arabistan’ın bölünmesi ve Amerika’da siyasi suikast gibi birçok eylem planı bulunmakta. Amerika’nın öncelikli hedefinde Türkiye, Rusya, İran yakınlaşmasını NATO eliyle parçalamak ve TRUMP Rusya ilişkilerini deşifre etme planı var.

Kuşatma ve işgal planı içinde Akdeniz ve Ege’de birinci dünya savaşında olduğu gibi Yunanistan ile Güneyde ise Fransızlarla hareket edecek olan NATO, Truva’ya saldıran AGAMEMNON misali Anadolu’yu işgale geliyor.

Nihai hedef Türkiye ve yok edilmek istenen İslam’ın yeryüzündeki kılıcı Türk Milletidir. Türkiye ülke sınırlarını değil binlerce yıllık sırları ve yeryüzündeki İslam’ın kalesi olarak mazlumları korumaya devam edecektir. Gelecekte var olacak Türkiye günümüzü kontrol edecek Türkiye’dir.

Birlikte Var olmak için, Varlık’ta bir olmak




Veysel Çelik...
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi nurşen35 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Gündem Korona Aşısı Gündem/ Manşetler Esma_Nur 6 1275 10 Aralık 2020 12:20
DHBT Muhteşem Özetler DHBT-Hazırlık/Notlar/Özetler nurşen35 4 1978 08 Aralık 2020 18:40
Kıssaları Hayatımıza Taşıyalım Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler nurşen35 1 768 08 Aralık 2020 17:46
TENKİD Serbest Kürsü nurşen35 0 715 08 Aralık 2020 12:44
Vitir Namazını Niye Kılıyoruz Biliyor musunuz... Namaz-Abdest-Teyemmüm nurşen35 0 797 04 Aralık 2020 13:56