Konu Baþlýklarý: Diyanet 9500 Memur Alacak
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25Haziran 2018, 23:23   Mesaj No:2

mehmet akif2

Medineweb Emekdarý
mehmet akif2 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
Durumu:mehmet akif2 isimli Üye þimdilik offline konumundadýr
Medine No : 13402
Üyelik T.: 25 Þubat 2011
Arkadaþlarý:11
Cinsiyet:bayan
Yaþ:43
Mesaj: 7.401
Konular: 425
Beðenildi:2286
Beðendi:4876
Takdirleri:3684
Takdir Et:
Standart

nurþen hocam 9500 personel alýnacak ama daha diyanetin resmi sitesinde kontenjan ayrýntýsý yok

diyanet.gov.tr


bu linkde de ve baþka haber siteleri de var



2018 Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý 9 bin 500 sözleþmeli personel memur alým baþvuru þartlarý nedir? Diyanet Ýþleri Baþkanlýðýnýn Kur'an kursu öðreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyým pozisyonlarýna 9 bin 500 sözleþmeli personel alýnacaðý bildirildi. Diyanet Ýþleri Baþkanlýðýnca yapýlan duyuruya göre, 4-B sözleþmeli personeller, KPSS puan sýralamasý esas alýnarak yapýlacak sýnav sonucuna göre istihdam edilecek. Diyanet Ýþleri, din iþlerini yürütme kurulu olarak cumhuriyetin ilanýndan sonra kurulmuþtur. Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý, laiklik kapsamýnda devlete sadece bilgilendirme sunmakta ve görüþ bildirmektedir. Diyanet Ýþleri resmi bir kurum olarak din iþlerini yürütmekle mükelleftir. Diyanet Ýþleri, din ile ilgili iþlerin istiþare edilmesi, karara baðlanmasý, yayýnlanmasý, din kurumlarýnýn yönetmeliði, tüzüðü, kanuna uygunluðu ile ilgili düzenlemeler oluþturmaktadýr.

2018 Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý 9 bin 500 sözleþmeli personel memur alým baþvuru þartlarý nedir? Diyanet Ýþleri Baþkanlýðýnýn, Kur'an kursu öðreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyým pozisyonlarýna 9 bin 500 sözleþmeli personel alýnacak. Diyanet Ýþleri Baþkanlýðýnýn Kur'an kursu öðreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyým pozisyonlarýna 9 bin 500 sözleþmeli personel alýnacaðý bildirildi. Diyanet Ýþleri Baþkanlýðýnca yapýlan duyuruya göre, 4-B sözleþmeli personeller, KPSS puan sýralamasý esas alýnarak yapýlacak sýnav sonucuna göre istihdam edilecek. Baþvurularda KPSS puan türlerinden, lisans mezunlarý için KPSSP124, önlisans mezunlarý için KPSSP123, orta öðretim mezunlarý için KPSSP122 esas alýnacak. Sözleþmeli personel alýmýna iliþkin diðer hususlar, Baþkanlýk tarafýndan daha sonra ilan edilecek. Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý, ülkemizde din adýna söz söyleyecek resmi kurumlarýn baþýnda gelmektedir. Bu nedenle yayýnlarýna ve beyanlarýna itibar edilmektedir. Din hizmetlerinin gerçekleþmesinde ve desteklenmesinde doðrudan ya da dolaylý desteklerini maddi ve manevi olarak insanlar üzerinde göstermektedir.

2018 Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý 9 bin 500 sözleþmeli personel memur alým baþvuru þartlarý

Diyanet iþleri Baþkanlýðý DÝB 9500 personel alýmý duyurusu þu þekildedir: Diyanet Baþkanlýðýna ait 4-B sözleþmeli Kur’an kursu öðreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyým pozisyonlarýnda KPSS puan sýralamasý esas alýnarak yapýlacak sýnav sonucuna göre toplam 9.500 sözleþmeli personel istihdam edilmesi planlanmaktadýr denildi.DÝB 9500 personel alýmý KPSS þartý: Diyanet’e alýnacak 9 bin 500 personel alýmý için baþvurularda KPSS puan türlerinden; lisans mezunlarý için KPSSP124, önlisans mezunlarý için KPSSP123, orta öðretim mezunlarý için KPSSP122 esas alýnacaðý açýklandý.


kontenjan daðýlýmý da yakýnda gelir inþallah
Alýntý ile Cevapla