Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ağustos 2018, 14:57   Mesaj No:10

nurşen35

Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4415
Beğendi:3686
Takdirleri:14203
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

KOCAELİ İLİTAM


Her öğrenci kendisine tahsis edilen öğrenci numarası ve şifresiyle, () ders sistemine giriş yaparak, günün 24 saati derslerini internet üzerinden takip edebilmektedir.
Sistemde, () belirtilen vize sınavları online, final sınavları ise (şayet bütünlemeye kalındıysa da) üniversitemiz İlahiyat Fakültesinde belirlenen tarihte sınav salonunda sınavlara gelirler.
UZEMde dersler online şekilde yürütülmektedir. Ders için istenen etkinlikler (ödev-proje-uygulama vb.) öğretim üyesine teslim edilir.
Öğretim Üyesi, dersin %30unu yüz yüze yapabilir. Ders için istenen etkinlikler (ödev-proje-uygulama vb.) öğretim üyesinin talebi ile yüz yüze yöntemlede gerçekleştirilir.


Öğrencinin canlı dersleri %70 oranında takip etmesi zorunludur. Bu hususta KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİnin 18. Maddesinin hükümleri geçerlidir.



İLİTAM Programına DGS sınavıyla yerleşen her aday formasyon derslerini alabilir. Ancak 2018 yılında DGS ile Kocaeli İLİTAMAa kayıt yaptıran adaylar Öğretmenlik Uygulaması dersine son sınıfta bir yıl süreyle; Özel Öğretim Yöntemleri ile Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarım derslerine ise son sınıfın bahar yarıyılında yüz yüze eğitime devam etmesi zorunludur.


Vize sınavlarının tamamı internet üzerinden (online) gerçekleşmektedir.
Final sınavları ise, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe-İzmit kampüsünde bulunan İlahiyat Fakültesi binalarında gerçekleşmektedir.
Başarı ortalamanız; vize sınavınızın %20si ve final sınavınızın %80i baz alınarak hesaplanmaktadır.
Tüm Önlisans/Lisans programlarında Ders Geçme Notu KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS ve LİSANS EĞİTİM ve ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİne göre düzenlenmektedir.
Sınavların özellikle final bölümünde öğretim üyelerinin isteği doğrultusunda bazı dersler açık uçlu sorular şeklinde hazırlanabilmektedir.

Programda eğitim/öğretim 4 yarı yıldan oluşmaktadır.



YÖK mevzuatına göre sadece vize sınavları internet üzerinden yapılmaktatır. Final ve bütünleme sınavları ise Kocaeli Üniversitesi Umuttepe-İzmit Kampüsünde yüz yüze yapılmaktadır.



Tüm lisans programlarında Ders Geçme Notu 65 ve üstü hesaplanır.

Diğer Hususlar:

Programların yüz yüze eğitim esas ve uygulamaları YÖK tarafından belirlenir.
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla