Konu Başlıkları: İmam Şafii nasıl öldü
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2018, 20:26   Mesaj No:6

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.984
Konular: 339
Beğenildi:1160
Beğendi:330
Takdirleri:7457
Takdir Et:
Standart

Verdiğin linki özür dileyerek kaldırdım ki bu bal sürülmüş tatlı dille dramatik ve komik zehirlerini ham dimağlar için etkisiz hale gelsin.
beş doğrunun içine üç yalanı sıkıştırdı mı yutulması kolay olsun. Yazılar üç beş tane de ismi azam ile süslenir ki aaa bu Müslüman denilsin. azazilin şeytanlığı deşifre olmasın.
israilliyat cehalet ve harici siyasilerin çamur at izi kalsındı zihniyetlerin kaynaklarda yer bulması ve elden ele dolaşması nedeniyle üçüncü beşinci kişilere doğru diye yutturulması hasıl olmuştur. Bu abdestiz meymenetsiz sokak kadını ayarında bilgilerin maalesef muteber kaynaklarda yer bulması hayli düşündürücüdür.
yazıda verilen bilgiler maalesef zehirle katılmış bal görünümündedir.Muaviye'nin mervanilerin mansurilerin başlattığı bazı girişimleri cahil sofuların mal bulmuş mağribi misali atladıkları bu bilgiler tarihin kanlı nefretli çirkefli sayfalarında gömülmesi gerekirken,gündeme getirmek niyetleri meydana çıkarıyor.
şiilerin hz ömere,haricilerin hz aliye,emevilerin ehli beyte,abasilerin emevilere olan kini veledi zina ilimler(!),mevzu hadisler,namussuz fetvalar kiralik belamlar üretmiştir.
verilen bilgiler için mezhepler savaşı değil mezhepçiler savaşı demek daha doğru olur...bu bilgilerin verilmesi dünya ahiret faydası yokken art niyetleri deşifre ediyor.biz Müslümanlar bu taraklarda bezimiz yoktur.çoğu öğrenci olan medineweb üyeleri dimağ beyınlere bu ilimlerin faydası yoktur.

konunun doğrularından çok yanlışları mevcuttur.ve konuyu müzakere etmenin faydası yok bilakis zararı vardır.
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla