Konu Başlıkları: Haftanın Konuğu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Kasım 2018, 11:05   Mesaj No:16

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.398
Konular: 1269
Beğenildi:11842
Beğendi:8986
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Standart

Selamun aleyküm medineweb ailesi...

Haftanın konuğu bölümümüzü ufak bir değişiklikle her hafta sizlerle buluşturucaz.. nedir bu değişiklik derseniz;
Efendim forumda el değmemiş, gün yüzüne çıkmamış o kadar çok konu var ki... İlk dönem üyelerimizi tanımasakta, gelip yorum yapamasalarda paylaşımlarıyla medinewebli her biri...Kuruluşundan bugüne medineweb de aktif olan paylaşım yapmış bütğn üyelerimizi konularıyla beraber forumda misafir edeceğiz.

Şöyleki; konularını bir hafta boyunca aktif görmek istediğimiz üyeleri yönetim olarak belirleyip o hafta boyunca forum ailesi olarak konuğumuzun konularını ön plana çıkarıcaz..

Kendisi uzun zamandır aktif olmasada daha öncesinden misafirliği olmuşsa bilgi edinmek adına güncelleyebiliriz, tanıdığımız yada paylaşımlarını beğendiğimz bir üyeyse yorumlarınızı beğenilerinizi bırakabilirsiniz. .

Bu şekilde hem ilk dönem katılımcılarımızın el değmemiş konularını gğncelleyip bu güne taşırken, bu günün ve yakın dönem üyelerimizi daha güncel hale getirmiş oluruz inş. Hayat ve insan...Ahirete intikal edenler varsa eğer içlerinde, rahmetle anmış, dualarımıza katmış oluruz...

Biraz kimler geldi kimler geçti...Ama çokçası güzel bir vefa örneğini sergileyip, 2007 den bu güne her gün bir üyemizi konu/k edelim inş...

İlk konuğumuzu askıda göreceksiniz..

Fi emanillah..
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla