Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2019, 12:17   Mesaj No:2

nurşen35

Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4415
Beğendi:3686
Takdirleri:14203
Takdir Et:
Standart

Herkes sevmek, sevilmek ve mutlu olmak ister. Bu yüzden insanlar, ilk tarihlerden beri tek olmak yerine, toplu şekilde yaşamışlar, kavimler, köyler ve şehirler kurmuşlar. Buralarda birbirlerine her konuda yardım etmişler, sevinç ve hüzünlerini paylaşmışlardır. Akrabalık, dostluk ve komşuluk ilişkileri kurarak daha huzurlu ve mutlu bir hayatı amaçlamışlardır.




Mutluluk her insanın ulaşmayı istediği bir duygudur. Bu yüzden her iyi insan mutlu olmayı hak eder. Mutlu olmanın yolu da onu paylaşmaktan geçer. Çünkü mutluluk paylaştıkça çoğalan bir histir. Nasıl ki bir kartopu yuvarlandıkça çoğalıyorsa; mutluluk da ne kadar kişiye ulaşırsa o kadar çoğalır.





Mutluluğun çoğalmasındaki en temel sebep bulaşıcı olmasıdır. Mesela bunu çok basit bir şekilde deneyebilirsin. Sabah okula gitmek için evden çıktığında ilk gördüğün kişiye gülümseyerek hayırlı sabahlar de. Senin ona verdiğin mutluluk mesajına o da gülümseyerek cevap verecektir. Bu hem senin hem de karşındakinin ufak bir mutluluğa ortak olmanız anlamına gelir.
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla