Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2019, 21:40   Mesaj No:5

Filistin

Medineweb Aktif Üyesi
Filistin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Filistin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 680
Üyelik T.: 25 Aralık 2007
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Memleket:Bedlis
Yaş:43
Mesaj: 214
Konular: 19
Beğenildi:273
Beğendi:500
Takdirleri:2691
Takdir Et:
Standart

Aleyküm Selam Medine web Ailesi
doğrusu beklemiyordum bu sürprizi. Hoş gönüllerinize hoşgörü ailesine selam sevgi saygı ile. yarıyıl tatil bitti Okullar başladı fazla katılım sağlayamıyorsam da imkanları zorlarız inşallah.

Üyeliğimiz Medine web ile yaşıttır. Uzun bir zaman sessiz sakin öğrencilik yaptım. Buranın ilk ilahiyat ve ilitam mezunlarındanım. Eğitim fakültesi mezunuyum. Tesettür konusunda sıkıntılar nedeniyle MEB'i bırakmıştım. Diyanette çalışmak için lazım olan diploma ilahiyatı burada mezun olabildim. Mezuniyetten sonra bir süre diyanette kuran kurslarında çalıştım. Tekrar eski mesleğim MEB İHL'de meslek dersleri öğretmenliğine geri döndüm.

Filistin kimdir? Bir çocuk annesi. Ailesi ile yaşıyor. Sizleri Medine web Ailesini seviyor. Burası sanaldaki evim okulum öğretmenim. İmkânsızlıklarla mücadele ederken "imkan var yeter ki iste" diyen ve haklı çıkan öğretmenim Medine web .en zor zamanlarımda hayatta tutunmamı sağlayan buna vesile olan Medine web sitesini kurucularını emektarlarını emeklilerini çalışanlarını ve yönetimini sevgiyle saygıyla alkışlıyorum