Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2019, 01:42   Mesaj No:8

Filistin

Medineweb Aktif Üyesi
Filistin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Filistin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 680
Üyelik T.: 25 Aralık 2007
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Memleket:Bedlis
Yaş:43
Mesaj: 214
Konular: 19
Beğenildi:273
Beğendi:500
Takdirleri:2691
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Aleyküm selam editim...Ülkemde havalar güzel..Kafalar başka güzel...Medineweb de herşey Güzel...Güzel misafir ağırlarız bizde

Hoşgeldiniz hayırlı olsun medineweb misafirliğiniz @Filistin

Medineweb büyüğümüzsünüz..Kuruluş dönemi medineweb yorumlarını almak isteriz sizden..Aaa ahhh nerde o eski medinewebliler dermisiniz acaba.)))
Büyüklük için Estağfurullah sadece eskiyim.
Geçmişte Medine web bir ekol/Okul desen yeridir. Çok hareketli idi. İlmi çalışmalar kaliteli abiler ablalar bir bir yok oldu. Abdülhamid abi vardı Muhteşem çalışmaları vardı Allah rahmet eylesin. Yitik Sevda vardı Alim oğlu vardı İslamoğlu soyadlı iki abla vardı. Bedia Hoca vardı. Baş editör kamer hoca vardı zamanlarda kendi tabiri ile deli ferdi diye bir Baş editör vardı beni iki kez banlamıştıyeni üyelik alıp geldiğimde itiraz etmiştim gelsem sülaleni banlarım demişti ali vardı keçe kürde fazilet hoca vardı Kürt mücahide vardı. Sevginin bedeli vardı ihsan eliaçık edip yüksel sibel erslan haluk gümüştabak kimler yoktu ki.o dönemde forumda Kürt istilası vardı desek yeridir.o kadar kaliteli sohbetler araştırmalar analizler tartışmalar oluyordu ki kopamıyorduk buradan. Bu tartışmalar günlerce sürerdi sonunda Abdülmelik hoca gelip katliam yapardı kaç tane nikimi banladı unuttum) bu nikim suya sabuna dokunmayan sessiz bir öğrenci olduğundan kurtuldu

Medine web muhtarı ecrin vardı. Tanıdığım en acımasız yönetici idi Esmanur abla vardı başeditör çok ağır bir hanım efendi idi.

Yeni üyelere tavsiyem forumun geçmişini bir araştırsınlar neler var neler.facebook Medine webin eline su dökemezdi o demlerde.şu sıralar çok sessizleşti.

Özledim eski Medine web üyelerini.neredeler acaba?