Konu Başlıkları: HAYIR Çarşısı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mart 2019, 20:31   Mesaj No:3

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.985
Konular: 339
Beğenildi:1162
Beğendi:331
Takdirleri:7539
Takdir Et:
Standart

böyle ulvi vicdani imanla harmanlanmış bir niyeti,tamamen ihlasane girişimi Allah rızasından başka hiç bir getirisi olmayan meşakkatleri göğüsleyen Muhterem baş editör hocamıza teşekkür eder Allah razı olsun diyoruz.

Allah rızası / uhrevi yatırıma sevdalı ve talipli bir hayr ordusuna öncülük etmek organize etmek erdemdir. Bu erdemliğe destek vermek de erdemlilerin hayali/düşüdür. Tohumu saç toprağa gereken tedbiri uygula...o tohumun parçalanması filizlenmesi meyvesini vermesi Allaha aittir. Allah bizi niyetlerimizden sinelerimizin sırlarından halisane duygularımızdan sorumlu tutar neticesinden değil...

altını çizerek diyoruz ki ve Muhterem hocamızın da belirttiği gibi ortada para pul banka hesap kitap yoktur. Hukuki hiç bir sorumluluk yoktur. Kenarda köşede işimize yaramayacak( ama ihtiyacı olan için değerli olabilecek) israfa kurban gidecek bir nesneyi( giyim kitap kırtasiye gıda kolileri ev eşyası aklınıza gelebilecek her şey) ihtiyacı olan bir kardeşimize aktarmaktan ibaret bir projedir.

bu projeye şahsım başta olmak üzere tüm kardeşlerimizin destek vermesi, bu tohumun filizlenmesine katkıda bulunulması, meyvesini vermesi için yardımcı olunması için Allah rızasına talip her mümine emri bil maruf teklifidir...

Hocam üstlendiğiniz bu görevde başarılar diliyoruz. Allah muvaffak eylesin diyoruz. Elimizden geldiğince yanınızdayız inşallah.
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla