Konu Başlıkları: Medineweb'de Rüyaların Dili..
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mart 2019, 10:52   Mesaj No:14

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.398
Konular: 1269
Beğenildi:11844
Beğendi:8986
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Standart

Rüyamı su damlasına anlatmaya geldim.)))

Sevgili editim bol atraksiyonlu ekşını yüksek bir rüya anlatayım sana..

Akşam vakti kzımla eve doğru gidiyorum..elinde tabancayla gelişi güzel etrafa ateş eden birini görüyorum ve kızıma isabet edecek diye çok korkuyorum.Dur ihtarlarımı dinlemiyor. Delikanlının dibine kadar gidip tabancasının ucuna parmağımı sokuyorum Sıkıyosa ateş et diyorum o derece Şaşırmadım tabi ama çok kızdılar, kovalamaya başladılar o korku ve kovalamacayla sağsalim eve attık kendimizi.)))

Sonrasında bak sonra ne oluyor. Oğlumla dışarı çıkıyorum tedirgin şekilde..Hani rüyada kedi köpek peşine düşer kaçarsınya biz aslandan kaçıyoruz Haydeeee Apartman kapısını iyi kapatamadığımdan koca aslan girdi binanın içine .) Asansöre binip evin kapısını anahtarla açıp kendimizi eve atışımız. ))) Merdivenlerden yukarı da çıkamaz herhalde deyip bi rahatlama da olmadı değil))) Daha bitmedi dur...Evde bi bebek var..Kucağıma mis kokulu bir bebek aldım. Kimindi bilmem. Zaten bu hengamenin arasında onu sorgulayacak durumumda yoktu..

Sevgili su nedir bu karmakarışık rüyanın tabirisi...Korku komedi aksiyon dram ne ararsan var. Hiç anlamam bu işlerden. Uzmana danışayım, bir tavsiye alayım dedim. Durumum iyimi? Kaç vakte kadar iyileşirim dersin
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla